نکات طرز تهیه کیک هویج
استفاده از گردو و کشمش برای درست کردن کیک هویج اختیاری است و شما میتوانید آنها را حذف کنید. حتما آرد را قبل از اضافه کردن درست اندازه گیری کنید. اضافه کردن بیش از حد آرد در این کیک اصلیترین مشکل افراد است. این کیک را میتوانید در قالبهای مافین یا قالبهای مربعی و مستطیلی هم درست کنید. اگر خامهای که برای کیک هویج درست میکنید، نرم و شل شد، میتوانید مقدار بیشتری پودر قند به آن اضافه کنید و خامه را برای نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و تزیین کیک آسانتر شود. گردو، کشمش و تکههای شکلات موادی هستند که میتوانید به مایه کیک اضافه کنید. کیک هویج با خامه را میتوان تا حداکثر سه روز در یخچال نگهداری کرد.
کیک هویج با شکر قهوه ای
شکر قهوهای به طور طبیعی کمی رطوبت دارد و اضافه کردن آن به کیک و شیرینی باعث مرطوب و نرم شدن بافت آنها خواهد شد. همچنین به دلیل رنگ تیره این شکر، کیک و شیرینی که با شکر قهوهای درست میشوند رنگ تیرهتری خواهند داشت. کیک هویج یکی از کیکهایی است که به دلیل رنگ تیره و بافت مرطوب آن میتوانید از شکر قهوهای در مواد اولیه استفاده کنید.
طرز تهیه کیک هویج
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 40 دقیقه
- زمان کل 55 دقیقه
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- ½ پیمانه شکر
- 2 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- ½ پیمانه روغن مایع
- ¼1 پیمانه آرد
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ قاشق چایخوری نمک
- ½1 پیمانه هویج رنده شده
- ½ پیمانه گردو خرد شده
- ¼ فنجان کشمش
- 2 قاشق چایخوری دارچین
- ¼ قاشق چایخوری هل ساییده شده
مواد لازم برای خامه کیک
- 120 گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
- ½1 پیمانه خامه فرم گرفته
- ¼ پیمانه پودر قند
- ½ قاشق چایخوری وانیل
دستور العمل
- در یک کاسه مناسب تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغ روشن و کرمی شود.
- آرام آرام روغن را به تخم مرغ و شکر اضافه کنید.
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را جداگانه با هم مخلوط کنید و درون مواد مایع الک کنید.
- مواد را لیسک سیلیکونی مخلوط کنید.
- سپس هل و دارچین را به مواد اضافه کنید.
- سپس هویجهای رنده شده را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید.
- در مرحله آخر کشمش و گردو خرد شده را با کمی آرد مخلوط کنید. آغشته کردن این مواد به آرد باعث میشود درون مایه کیک ته نشین نشوند.
- کشمش و گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مواد را درون قالب کیک که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید و آن را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید قرار دهید.
- زمان پخت این کیک 35 الی 40 دقیقه است. بعد از پخت کیک را از درون فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شوند.
- در یک کاسه دیگر پنیر خامهای که بیرون از یخچال بوده و نرم شده را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید.
- خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- روی کیک را با یک لایه از خامهای که درست کردهاید بپوشانید و تزیین کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com