مارشمالو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مارشمالو چیست؟

مارشمالو یک شیرینی است که از ترکیب ژلاتین و شکر درست می‌شود. مارشمالو در طعم‌ها و شکل‌های متنوع در همه سوپرمارکت‌ها قابل خریداری است ولی درست کردن آن در خانه هم کار سختی نیست. مارشمالوها خانگی به صورت مربع برش داده می‌شوند و اگر دوست داشته باشید مارشمالو رنگی داشته باشید می‌توانید از رنگ‌های خوراکی استفاده کنید.

مارشمالو در تهیه برخی بیسکویت‌ها و شیرینی‌ها کاربرد دارد و یکی از بیشترین استفاده‌ها را در تهیه خمیر فوندانت دارد. مارشمالو را می‌توانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید همچین مارشمالو را می‌توانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید. برای طعم‌دار کردن مارشمالو در این دستور پخت از وانیل استفاده کردیم ولی شما می‌توانید از اسانس نعناع، بادام و توت فرنگی برای طعم دار کردن مارشمالوها استفاده کنید. بهتر است برای درست کردن مارشمالو از ظرف مستطیلی بزرگ استفاده کنید تا ضخامت مارشمالوها کمتر باشد تا بریدن آن‌ها هم ساده‌تر شود.

 

طرز تهیه مارشمالو دو رنگ

برای تهیه مارشمالو دو رنگ کافی است زمانی که می‌خواهید مارشمالو را در ظرف بریزید، نصف آن را نگه دارید و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. سپس مارشمالو رنگی را روی یک لایه مارشمالو سفید یا رنگی دیگر بریزید.

طرز تهیه مارشمالو

مارشمالو یک شرینی است که از ترکیب ژلاتین و شکر درست می‌شود. مارشمالو در طعم‌ها و شکل‌های متنوع در همه سوپرمارکت‌ها قابل خریداری است ولی درست کردن آن در خانه هم کار سختی نیست.
  • زمان آماده سازی 10 دقیقه
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • زمان کل 40 دقیقه
  • تعداد 8 نفر

 

مواد لازم

  • 30 گرم ژلاتین
  • 250 گرم شکر
  • ½ پیمانه آب گرم
  • مقداری وانیل
  • رنگ خوراکی به مقدار لازم
  • ½ لیوان آب
  • پودر قند یا آرد ذرت

دستور العمل‌

  • نصف پیمانه آب جوش را در کاسه ای بریزید.
  • پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید برای 10 دقیقه بماند.
  • یک قالب سیلیکونی یا پلاستیکی مستطیلی انعطاف‌پذیر برای درست کردن مارشمالو انتخاب کنید.
  • با یک براش آشپزخانه سطح قالب را با روغن چرب کنید.
  • شکر را درون ماهیتابه بریزید و سپس آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت بالا کاملا هم بزنید تا شربت شکر کمی غلیظ شود.
  • حرارت گاز را کم کنید و ترکیب ژلاتین را به شربت اضافه کنید و با یک قاشق سیلیکونی مدام هم بزنید.
  • به هم زدن برای 3 الی 4 دقیقه روی حرارت متوسط ادامه دهید تا شربت به صورت کش‌دار دربیاید. هیچ گلوله ژلاتینی در این مرحله نباید باقی بماند.
  • ترکیب ژلاتین و شکر را به یک کاسه تمیز و خشک منتقل کنید و برای 2 دقیقه بگذارید از حرارت بیوفتد.
  • سپس با همزن برقی مواد را آنقدر هم بزنید تا به رنگ سفید دربیاید و کش دار شود. این فرایند چیزی در حدود 5 الی 6 دقیقه طول می‌کشد.
  • مواد را داخل قالب بریزید. اگر دوست داشته باشید قبل از ریختن مواد درون قالب می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی هم به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
  • روی قالب را بپوشانید و بگذارید حداقل برای 4 ساعت در دمای اتاق بماند.
  • بعد از این مدت زمان کمی نشاسته ذرت روی مارشمالو بریزید و به آرامی آن را از داخل قالب دربیاورید و برش بزنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!