نکات طرز تهیه شیرینی نارگیلی
اگر دوست دارید شیرینیهای شما بیشتر عطر نارگیل داشته باشند میتوانید از اسانس نارگیل هم استفاده کنید. در این دستور پخت از کرم تارتار استفاده میشود. کرم تارتار برای پایدار کردن سفیدهی تخم مرغ، برای لطافت بیشتر شیرینیها، به عنوان عامل پف دهنده و یا برای جلوگیری از شکرک زدن شربتها بکار برده میشود. دمای فر برای درست کردن این شیرینی باید 170 درجه سانتیگراد باشد. در دستورهایی همانند مرنگ و شیرینی نارگیلی پفکی که ساختار اصلی شیرینی، سفیدهی هم زده شده است، این پودر برای اطمینان از نخوابیدن پف سفیدهی تخم مرغ در حین هم زدن با همزن برقی به آن اضافه میشود.
این شیرینی زمان پخت زیادی نیاز ندارد و در 10 الی 15 دقیقه آماده میشود و باید در طبقه بالای فر قرار داده شود تا نسوزد. اگر دوست داشته باشید که بافت و سفتی پودر نارگیل در شیرینی احساس نشود میتوانید قبل از اضافه کردن به مواد با غذاساز آن را به شکل پودری دربیاورید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان پخت 15 دقیقه
- زمان کل 45 دقیقه
- تعداد 10 نفر
مواد لازم
- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- 130 گرم پودر نارگیل
- 100 گرم پودر قند
- نوک قاشق چایخوری کرم تارتار
- 1 قاشق غذاخوری آرد نشاسته ذرت
دستور العمل
- سفیده تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی برای 3 دقیقه مخلوط کنید.
- سپس کرم تارتار را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید تا سفیدهها پف کند و رد پرههای همزن روی آن بماند.
- بعد از فرم گرفتن پودر سفیده تخم مرغ در دو الی سه مرحله پودر قند را به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن مخلوط کنید.
- سفیده تخم مرغ و پودر قند باید کاملا پف کند و از کاسه نریزد.
- در این مرحله پودر نارگیل و پودر نشاسته ذرت را در چند مرحله اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی مواد را دورانی هم بزنید تا پف شیرینی از بین نرود.
- در مرحله بعد مواد را داخل قیف بریزید و کف سینی فر را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید. لزومی ندارد از ماسوره برای شکوفه زدن استفاده کنید میتوانید از ماسوره ساده یا بدون ماسوره شیرینیها را به شکل دایره شکل بدهید.
- در مرحله آخر روی شیرینیها کمی پودر پسته بپاشید.
- سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد برای 10 الی 15 دقیقه قرار دهید.
- زمانی که سطح شیرینیها طلایی شد آنها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کاملا خنک شوند.
- بعد از اینکه شیرینیهای خنک شدند میتوانید آنها را داخل یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com