کیک صبحانه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نکات طرز تهیه کیک صبحانه

راه‌های زیادی برای پخت کیک وجود دارد. حتی افرادی که به فر دسترسی ندارند می‌توانند این کار را انجام دهند. اگر به فر حرفه‌ای دسترسی ندارید می‌توانید کیک صبحانه را در پلوپز، کیک پز برقی یا حتی درون قابلمه و با فوت و فن‌های خاص درست کنید. به قالب های مستطیلی دیواره بلند، قالب لوف یا(Loaf) گفته می‌شود. این قالب برای پختن نان و کیک صبحانه و انواع دیگر کیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای درست کردن کیک صبحانه بهتر است از این قالب استفاده کنید و حتی اگر قالب لوف در دسترس نداشتید می‌توانید از قالب‌های گرد و ساده نیز استفاده کنید.

توصیه می‌شود 10 تا 15 دقیقه قبل از اینکه قالب کیک را درون فر قرار دهید آن را روشن کرده تا به اندازه کافی داغ باشد تا پف کیک نخوابد. بسیاری از دستورهای پخت کیک به کره (روغن) و تخم مرغ نیاز است و در همه این دستورها تاکید شده است تا مواد قبل از اضافه شدن به مخلوط در دمای محیط باشند، در غیر اینصورت کیک یا بریده بریده خواهد شد و یا به اندازه کافی پف نخواهد کرد!

طرز تهیه کیک صبحانه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان با مواد حداقل مواد اولیه، یک کیک صبحانه داشته باشید از کیک ساده وانیلی غافل نشوید. کیک وانیلی تنها کیکی است که به راحتی می‌توان آن را آماده کرد و برای صبحانه و عصرانه کاملا مناسب است.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 8 نفر

 

مواد لازم

  • 120 گرم کره نرم شده
  • 200 گرم شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 300 گرم آرد
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • 125 میلی لیتر شیر
  • 50 گرم گردو خرد شده و کشمش

دستور العمل‌

  • در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر را اضافه کنید و با همزن برای 3 الی 4 دقیقه مخلوط کنید.
  • تخم مرغ‌ها را یکی یکی به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و یک الی 2 دقیقه با همزن هم بزنید.
  • وانیل را به مواد اضافه کنید.
  • بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید. در سه مرحله مخلوط آرد و بیکینگ پودر و شیر را به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا مایه یکدستی ایجاد شود.
  • دقت داشته باشید شیری که برای درست کردن کیک استفاده می‌کنید حتما به دمای محیط رسیده باشد.
  • وقتی که تمام شیر و آرد را به مواد اضافه کردید و کاملا یکدست شد، کف قالب لوف یا مستطیلی شکل را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید.
  • گردو و کشمش خرد شده را با کمی آرد خوب مخلوط کنید تا یک لایه آرد روی سطح آن‌ها را بپوشاند، این کار باعث می‌شود گردو و کشمش درون مایه کیک ته نشین نشوند.
  • فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کیک را در فر بگذارید. 45 تا 60 دقیقه زمان برای پخت این کیک لازم است.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!