باتر میلک چیست؟
باتر میلک یک فراورده لبنی است که از شیر تهیه میشود و در پخت بسیاری از کیک و شیرینیها از آن استفاده میشود. غلظت باتر میلک کمی از شیر معمولی بیشتر است ولی به اندازه خامه نیست. همچنین چربی باتر میلک کمتر از شیر و خامه است. فرآیند تهیه باتر میلک چیزی شبیه به تهیه کره از خامه یا ماست است و مایعی که پس از گرفتن کره از خامه باقی میماند همان باترمیلک است. باتر میلک ماده مهم بسیاری از کیک و شیرینیها است. ترکیب باتر میلک و جوش شیرین باعث نرمی و سبکی خمیر شیرینی میشود.
طرز تهیه باتر میلک خانگی به 4 روش
باتر میلک را میتوان به چند روش در خانه درست کرد که ما همه این روشها را به شما آموزش خواهیم داد.
باتر میلک با شیر، آبلیمو یا سرکه سفید
در یک پیمانه اندازه گیری 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه یا 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کنید، روی آبلیمو شیر بریزید و هم بزنید و بگذارید برای 15 دقیقه در دمای اتاق بماند. بعد از این مدت خواهید دید که شیر به شکل بریده بریده در آمده است.
باتر میلک شیر و ماست
1/4 پیمانه شیر و 3/4 پیمانه ماست معمولی را با هم مخلوط کنید و بگذارید برای نیم ساعت در دمای اتاق بماند. بعد از این مدت باتر میلک شما آماده است.
باتر میلک با کرم تارتار و شیر
1 فنجان شیر را با 1 و 3/4 قاشق چایخوری مخلوط کنید. برای اینکه مطمئن شوید شیر لخته لخته نمیشود، در ابتدا کرم تارتار را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و بعد آن را به بقیه شیر اضافه کنید.
طرز تهیه باتر میلک خانگی
- زمان آماده سازی 30 دقیقه
- زمان کل 30 دقیقه
- تعداد 1 فنجان باتر میلک
مواد لازم
- 60 میلی لیتر شیر
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیموی تازه
دستور العمل
- شیر را در ظرفی بریزید و آبلیمو یا سرکه سفید را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- شیر را برای 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. بعد از 30 دقیقه شیر را هم بزنید و میتوانید از آن در دستور پختهای مختلف استفاده کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com