طرز تهیه رول دارچینی با خمیر هزار لایه
یکی دیگر از روشهایی که میتوانید بدون دردسر و سادهتر رول دارچینی درست کنید، استفاده از خمیرهای هزار لایه است که به صورت آماده در هایپرمارکتها قابل خریداری است. در ابتدا خمیر هزار لایه را بیرون از فریزر بگذارید تا یخ آن باز شود. در کاسه، کره نرم شده، شکر قهوهای و دارچین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا نرم و یکدست شود. معمولا بستههای خمیر هزار لایه دارای دو برش مستطیلی هستند. اولین تکه خمیر رو روی سطح دیگر قرار داده و از ترکیب کره نرم شده و شکر و دارچین روی آن بمالید.
خمیر رو از قسمتی که طول آن بیشتر از رول کنید و به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. رولها را داخل قالب مافین یا یک ظرف بزرگ قرار دهید و برای حدود بیست دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی آنها کاملا برشته شود. روکشی که در ادامه آموزش آن گفته شده را درست کنید و روی رولهای دارچینی بریزید و با قهوه یا چای نوش جان کنید.
طرز تهیه رول دارچینی
- زمان آماده سازی 1 ساعت
- زمان پخت 30 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت 30 دقیقه
- تعداد 6 نفر
مواد لازم
- 3 قاشق چایخوری پودر خمیر مایه فوری
- ½3 پیمانه آرد چند منظوره
- ¾ پیمانه شیر گرم
- 60 گرم کره آب شده
- 2 عدد تخم مرغ
- 60 گرم شکر
- 1 قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای فیلینگ رول دارچینی
- 105 گرم کره نرم شده
- ½ پیمانه شکر قهوه ای
- 2 قاشق غذاخوری دارچین
مواد لازم برای روکش رول دارچینی
- 125 گرم پودر قند
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
- 3 قاشق غذاخوری شیر
- 30 گرم کره نرم شده
- 140 گرم پنیر خامه ای
دستور العمل
- در یک کاسه مناسب، آرد، پودر خمیر مایه فوری، شکر و نمک را اضافه کنید.
- مواد خشک را با همزن دستی یا یک قاشق کاملا با هم مخلوط کنید.
- شیر گرم و کره آب شده و تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید.
- با سری مخصوص ورز دادن خمیر همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید.
- اگر خمیر شل بود و احساس کردید به آرد بیشتری نیاز دارد به آن اضافه کنید.
- زمانی که مواد به شکل خمیر درآمد و از چسبندگی آن کم شد، روی یک سطح تمیز کمی آرد بپاشید و خمیر را با دست ورز بدهید.
- خمیر را کاملا گرد کنید و در یک کاسه مناسب قرار دهید، روی آن را سلفون بکشید و یک پارچه تمیز بیندازید. سپس کاسه را در یک جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
- در یک کاسه دیگر، کره نرم شده، شکر قهوهای و دارچین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
- بعد از حدود 1 ساعت زمانی که خمیر خوب پف کرد، آن را از ظرف خارج کنید.
- روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید.
- خمیر باید حدودا به شکل یک مستطیل 30×45 سانتیمتری باز شود.
- روی خمیر را با ترکیب دارچین و شکر و کره بپوشانید. دقت کنید که فقط یک فاصله حدود 2 سانتیمتری از لبههای خمیر را به مواد فیلینگ آغشته نکنید.
- به آرامی خمیر را رول کنید.
- لبههای رول را با چاقو ببرید.
- رول بزرگ را به 12 رول با اندازه مساوی تقسیم کنید.
- در یک ظرف مناسب فر، رولها را بچینید. دقت داشته باشید که رولها باید حدود 2 سانتیمتر با هم فاصله داشته باشند چون هنگام پخت پف میکنند و حجمشان زیاد میشود.
- بعد از چیدن رولها داخل ظرف روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید تا کمی خمیر استراحت کند و باز پف کند.
- در یک کاسه دیگر پنیر خامهای، پودر قند، کره نرم شده، شیر و وانیل را اضافه کنید و با قاشق آنقدر مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.
- بعد از 30 دقیقه پلاستیک روی ظرف رولهای دارچینی را بردارید و ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- رولها را برای چیزی حدود 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها به رنگ قهوهای روشن دربیاید.
- رولها را از فر دربیاورید و روکشی که قبلا آماده کرده بودیم را روی آنها بریزید.
- رول دارچینی را گرم سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com