کیک ماست (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

 نکات طرز تهیه کیک ماست

کیک ماست را می‌توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید. برای اینکه کیک خوب پف کند باید تخم مرغ را خوب هم بزنید تا پف کند و رنگ آن روشن شود. مواد کیک و تخم مرغ و ماست را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاورید تا هم دمای محیط شوند. حتما قبل از پخت کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود واگر نه ممکن است کیک پف نکند. یکی دیگر از راههایی که به شما کمک می‌کند تا کیک بهتری داشته باشید، الک کردن بیکینگ پودر و آرد قبل از اضافه کردن به مایه کیک است.

از پودر قند یا میوه تازه برای تزیین کیک ماست استفاده کنید. با باز کردن درب فر یا آون توستر، درجه حرارت آن را کاهش می‌دهید و این کار باعث می شود نان و یا شیرینی شما به خوبی پف نکند. کف قالب را می‌توانید کاغذ روغنی بگذارید یا با روغن چرب کنید تا کیک به قالب نچسبد. موادی که در این دستور پخت گفته شده برای قالب کیک 20 سانتی‌متری مناسب و اندازه است.

طرز تهیه کیک ماست

کیک ماست یکی از کیک‌های ساده است که با آرد، تخم مرغ بیکینگ پودر و ماست پخته می‌شود. اضافه کردن ماست به مواد کیک باعث می‌شود بافت کیک نرم‌تر شود.
  • زمان آماده سازی 15 دقیقه
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • زمان کل 1 ساعت
  • تعداد 6 نفر

 

مواد لازم

  • ½ پیمانه ماست ساده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 175 گرم شکر
  • ½1 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • پیمانه روغن
  • رنده پوست لیمو
  • پودر قند برای تزیین

دستور العمل‌

  • کف یک قالب کیک 20 سانتی‌متری را کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
  • فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک کاسه بزرگ تخم مرغ‌ها، شکر و نمک را با همزن برقی مخلوط کنید تا سبک شوند و پف کنند.
  • ماست، روغن، وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • کیک را برای 30 الی 45 دقیقه در فر بگذارید.
  • کیک را از فر دربیاورید و بگذارید تا کمی خنک شود و بعد از قالب خارج کنید.
  • روی کیک کمی پودر قند بپاشید و با چای یا قهوه سرو کنید.

.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com

error: Alert: Content selection is disabled!!