نکات طرز تهیه چیزکیک نوتلا
تا به حال با نوتلا دسر و شیرینی درست کردهاید؟ اگر به طعم شکلاتهای نوتلا علاقمند هستید حتما درست کردن این چیزکیک یخچالی خوشمزه که نیازی به فر ندارد را امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید. یک کیک خانگی ساده و در عین حال مجلسی و مناسب مهمانی که جز پرطرفدارترین چیزکیکهاست. برای تزیین چیزکیک نوتلا میتوانید از انواع میوههای تازه، خامه فرم گرفته و توت فرنگی استفاده کنید.
معمولا برای راحتی کار، هنگام درست کردن انواع چیزکیک از قالب کمربندی استفاده میکنند، اگر قالب کمربندی در دسترس ندارید میتوانید داخل قالب سلفون بکشید و بعد از سرد شدن چیز کیک یخچالی را با سلفون از قالب خارج کنید.
طرز تهیه چیزکیک نوتلا
چیزکیک یک دسر و کیک چند لایه است. لایه اصلی چیزکیک از مخلوطی از پنیر خامهای یا پنیر ریکوتا، خامه، تخم مرغ و شکر تشکیل شده است. لایه زیرین چیزکیک معمولا از بیسکویت خرد شده، کراکر یا کیک اسفنجی تشکیل میشود.
- زمان آماده سازی 1 ساعت
- زمان کل 1 ساعت
- تعداد 8 نفر
مواد لازم
- 280 گرم بیسکویت پنی بور شکلاتی
- 100 گرم کره آب شده
- 560 گرم پنیر خامه ای
- 85 گرم پودر قند
- 470 گرم نوتلا
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ¼ قاشق چایخوری وانیل
دستور العمل
- بیسکویت شکلاتی را درون غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا خرد شوند.
- کره آب شده را به بیسکویت اضافه کنید و باز مخلوط کنید تا تمام بیسکویتها به کره آغشته شوند.
- ترکیب بیسکویت و کره را درون یکی قالب کمربندی بریزید و پخش کنید و با کف قاشق آن را فشرده کنید.
- قالب را درون یخچال بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ پنیر خامهای و پودر قند را با هم مخلوط کنید و آنقدر با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
- سپس نوتلا و پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
- مواد فیلینگ چیزکیک را نیز درون قالب بریزید و برای حداقل 6 ساعت درون یخچال بگذارید.
- روی چیزکیک را با توت فرنگی، خامه فرم گرفته یا هر میوه دیگری که دوست دارید تزیین کنید و سرو کنید.
.
منبع: فودوتو | https://foodotto.com