مواد لازم
- قارچ: نیم کیلوگرم
- سینه مرغ: ۱ عدد
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- فلفل دلمهای: ۱ عدد
- پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
- سس گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
- ابتدا سینهمرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
- سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
- چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
- در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
- برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
- سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
- پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
- سپس داخل قارچهای آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
- فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
- قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
- ۲۰ دقیقه بگذارید دلمهها بپزد.
- دلمه ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com