دلمه قارچ با مرغ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم

    • قارچ: نیم کیلوگرم
    • سینه مرغ: ۱ عدد
    • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
    • پیاز: ۱ عدد
    • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
    • پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
    • سس گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    • زردچوبه : به مقدار لازم
    • نمک : به مقدار لازم
    • فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

  • ابتدا سینه‌مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.
  • سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
  • بعد از تفت مواد ادویه های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.
  • چند دقیقه بعد فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.
  • در این بخش قارچ های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.
  • برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.
  • سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.
  • پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.
  • سپس داخل قارچ‌های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهی شده و بعد پنیر موزارلا بریزید .
  • فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • قارچ ها را داخل سینی فر بگذارید.
  • ۲۰ دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزد.
  • دلمه ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com

error: Alert: Content selection is disabled!!