مواد لازم دلمه هویج :
- هویج (درشت): ۷ الی ۸ عدد
- آب : به مقدار لازم
- روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
- گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
- پیاز (خرد شده) : یک عدد
- دانه کاج: ۲ قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (پودر شده) : به مقدار لازم
- سبزی دلمه : ۶۰ گرم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده) : به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه هویج :
- پوست هویجها را بگیرید و آن ها را به قطعات ۸ الی ۱۰ سانتی متری برش دهید.
- سپس داخلش خالی کنید تا بتوانید مواد میانی را داخل آن بگذارید.
- در یک قابلمه آب را جوش آورده و هویجها را در آن بپزید.
- سپس آنها را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.
- کمی روغن زیتون در تابه ریخته و گوشت چرخ کرده را با پیاز در آن تفت دهید.
- پس از اینکه گوشت طلایی شد به آن دانه کاج اضافه کرده و با یکدیگر سرخ کنید.
- چند دقیقه بعد رب گوجه، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و در آخر نیز سبزی دلمه را بیفزایید.
- هویجها را با مایه دلمهپر کنید و آن ها را به حالت عمودی در قابلمه بگذارید.
- سپس دو پیمانه آب داغ اضافه کرده و روی شعله متوسط بپزید.
- دلمه ها را پس از پخت با سس مخصوص دلمه سرو کنید.
- طرز تهیه سس در قسمت مقدمه درج شده است.
.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com