کوفته کباب به سبک یونانی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم

  • سیر: ۴ حبه
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت بره:  ۴۵۰ گرم
  • پیاز رنده شده: ۳۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۱۲ گرم
  • گشنیز آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • زیره آسیاب شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • دارچین آسیاب شده: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل کاین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل ساییده شده: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوفته کباب یونانی

  • برای درست کردن کوفته کباب یونانی ابتدا حبه‌های سیر را خرد کنید، به آن‌ها نمک اضافه کنید و با سمت صاف چاقوی بزرگ، مخلوط را له کرده تا خمیر مانند شود. این خمیر را با گوشت، پیاز، جعفری و ادویه‌جات مخلوط کنید. به جای گوشت چرخ کرده بره یا گوساله می‌توانید از چرخ کرده مرغ هم استفاده کنید، مثل کباب تابه‌ای مرغ. می‌توانید از گوشت چرخ کرده بوقلمون هم می‌توان برای کوفته کباب یونانی استفاده کنید.
  • مخلوط را به ۲۸ توپ گوشتی تقسیم کنید. هر قطعه را به سیخ بگیرید (اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید ، آنها را قبل از استفاده به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید)، یک کباب بیضی شکل ۵ سانتی‌متری درست کنید و سعی کنید این کار را طوری انجام دهید که فقط نوک سیخ را بپوشاند. سیخ ها را در سه ظرف قرار دهید، روی آن را بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کبا‌ب‌ها استراحت کنند.
  • یک توری مخصوص کباب‌پزی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید یا از یک کباب‌پز استفاده کنید. ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کنید و سیخ‌های کباب را روی آن بگذارید. حدود ۶ دقیقه زمان بدهید تا کباب‌ها بپزند؛ مرتب سیخ‌ها را بچرخانید تا رنگ کباب‌ها کاملاً قهوه‌ای شده و پخته شوند.
  • بعد از پخت، کبا‌ب‌ها را به ظرف سرو منتقل کنید.

.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com

error: Alert: Content selection is disabled!!