کوفته مرغ (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم

  • سینه مرغ: یک کیلو
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آبلیمو تازه: نصف فنجان
  • زرشک: نصف فنجان
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۴ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: نصف قاشق چای خوری
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آلو: در صورت تمایل

طرز تهیه کوفته مرغ

  • سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
  • دو عدد از پیازها را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. سپس با مرغ چرخ شده، تخم‌مرغ هم زده، پودر سوخاری، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
  • رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس ۳ لیوان آب با زعفران دم‌کرده به رب افزوده، بگذارید جوش بیاید تا سس کوفته آماده شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید در سس کوفته آلو بریزید.
  • دو عدد پیاز دیگر را در روغن تفت دهید و پس از سرخ شدن با زرشک مخلوط کنید.
  • از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، وسط آن کمی از مخلوط زرشک و پیاز داغ بگذارید و سپس آن را گرد کنید.
  • کوفته‌ها را در سس بیندازید تا بپزند. وقتی سس کمی غلیظ شد، نصف فنجان آبلیموی تازه در آن بریزید تا یکی دو جوش بخورد.
  • اگر طعم ترش را نمی‌پسندید، آبلیمو اضافه نکنید.
  • پس از گذشت نیم ساعت کوفته آماده است.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری سیب‌زمینی سرخ کرده با کوفته مرغ سرو کنید.
  • کوفته مرغ را با زرشک، گردو و جعفری تزیین کنید.

.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com

error: Alert: Content selection is disabled!!