مواد لازم
- سینه مرغ: یک کیلو
- تخممرغ: ۳ عدد
- آبلیمو تازه: نصف فنجان
- زرشک: نصف فنجان
- کره: ۱۰۰ گرم
- پیاز: ۴ عدد
- رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: نصف قاشق چای خوری
- پودر سوخاری: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- آلو: در صورت تمایل
طرز تهیه کوفته مرغ
- سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
- دو عدد از پیازها را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید. سپس با مرغ چرخ شده، تخممرغ هم زده، پودر سوخاری، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
- رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. سپس ۳ لیوان آب با زعفران دمکرده به رب افزوده، بگذارید جوش بیاید تا سس کوفته آماده شود.
- در صورت تمایل میتوانید در سس کوفته آلو بریزید.
- دو عدد پیاز دیگر را در روغن تفت دهید و پس از سرخ شدن با زرشک مخلوط کنید.
- از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، وسط آن کمی از مخلوط زرشک و پیاز داغ بگذارید و سپس آن را گرد کنید.
- کوفتهها را در سس بیندازید تا بپزند. وقتی سس کمی غلیظ شد، نصف فنجان آبلیموی تازه در آن بریزید تا یکی دو جوش بخورد.
- اگر طعم ترش را نمیپسندید، آبلیمو اضافه نکنید.
- پس از گذشت نیم ساعت کوفته آماده است.
- در صورت تمایل میتوانید مقداری سیبزمینی سرخ کرده با کوفته مرغ سرو کنید.
- کوفته مرغ را با زرشک، گردو و جعفری تزیین کنید.
.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com