کوفته شوید باقالی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه کوفته شوید باقالی

  • سبزی مخصوص کوفته یک کیلوگرم
  • برنج ۲ پیمانه
  • بلغور جو یا جو ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • گوشت بدون چربی 
  • باقالی یک کیلوگرم
  • تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه کوفته شوید باقالی

مرحله اول

برای شروع باقالی را بپزید. قبل از این‌که باقالی خیلی نرم شود، در حالت نیم‌پز آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سبزی که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون، مرزه، ریحان است را آماده کنید. گوشت، سبزی، برنج و جو را با غذاساز یا داخل میکسر خرد و مخلوط کنید. در این مرحله یک پیمانه از برنج را نگه داشته و مخلوط نکنید.

مرحله سوم

پوست باقالی‌ها را جدا کنید. حالا به باقی‌مانده برنج باقالی پوست کنده را اضافه کنید. ادویه شامل نمک، زردچوبه و دارچین را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کنید. اگر طعم ادویه‌ها برایتان مهم است، می‌توانید آن را کم و زیاد کنید. سپس مواد را با دست خوب ورز دهید. یک عدد تخم مرغ را در مخلوط شکسته و دوباره ورز دهید.

مرحله چهارم

بعد از ورز دادن، یک قابلمه پهن بردارید، داخل آن ۱/۵ لیوان آب و نصف لیوان روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید تا جوش بیاید. از مواد کوفته اندازه یک پرتقال برداشته و آن را گرد کنید. سپس توپ‌هایی که درست کردید را داخل یک سینی بچینید.
بعد از جوش آمدن آب حرارت را کم کرده و کوفته‌ها را آرام داخل آب جوش بگذارید. درب قابلمه را ببندید تا کوفته‌ها خوب بپزند.

فوت و فن‌هایی برای پخت بهتر

  • جو و برنج باید از قبل خیس بخورند.
  • اگر کوفته‌هایی که درست کردید بیشتر از کف قابلمه شد، نباید آن‌ها را روی هم قرار دهید. می‌توانید بقیه را داخل قابلمه دیگری بچینید.
  • این کوفته آب یا سوپ ندارد، بلکه باید خوب دم بکشد و آب آن تمام شود.
  • می‌توانید بعد از درست کردن کوفته‌ها آن‌ها را داخل فریز بگذارید. زمانی که تصمیم گرفتید این غذا را درست کنید، زودتر از فریزر بیرون بیاورید و بعد بپزید.

.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com

error: Alert: Content selection is disabled!!