مواد لازم برای تهیه کوفته شوید باقالی
- سبزی مخصوص کوفته یک کیلوگرم
- برنج ۲ پیمانه
- بلغور جو یا جو ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- گوشت بدون چربی
- باقالی یک کیلوگرم
- تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه کوفته شوید باقالی
مرحله اول
برای شروع باقالی را بپزید. قبل از اینکه باقالی خیلی نرم شود، در حالت نیمپز آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
سبزی که شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون، مرزه، ریحان است را آماده کنید. گوشت، سبزی، برنج و جو را با غذاساز یا داخل میکسر خرد و مخلوط کنید. در این مرحله یک پیمانه از برنج را نگه داشته و مخلوط نکنید.
مرحله سوم
پوست باقالیها را جدا کنید. حالا به باقیمانده برنج باقالی پوست کنده را اضافه کنید. ادویه شامل نمک، زردچوبه و دارچین را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کنید. اگر طعم ادویهها برایتان مهم است، میتوانید آن را کم و زیاد کنید. سپس مواد را با دست خوب ورز دهید. یک عدد تخم مرغ را در مخلوط شکسته و دوباره ورز دهید.
مرحله چهارم
بعد از ورز دادن، یک قابلمه پهن بردارید، داخل آن ۱/۵ لیوان آب و نصف لیوان روغن بریزید. قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید تا جوش بیاید. از مواد کوفته اندازه یک پرتقال برداشته و آن را گرد کنید. سپس توپهایی که درست کردید را داخل یک سینی بچینید.
بعد از جوش آمدن آب حرارت را کم کرده و کوفتهها را آرام داخل آب جوش بگذارید. درب قابلمه را ببندید تا کوفتهها خوب بپزند.
فوت و فنهایی برای پخت بهتر
- جو و برنج باید از قبل خیس بخورند.
- اگر کوفتههایی که درست کردید بیشتر از کف قابلمه شد، نباید آنها را روی هم قرار دهید. میتوانید بقیه را داخل قابلمه دیگری بچینید.
- این کوفته آب یا سوپ ندارد، بلکه باید خوب دم بکشد و آب آن تمام شود.
- میتوانید بعد از درست کردن کوفتهها آنها را داخل فریز بگذارید. زمانی که تصمیم گرفتید این غذا را درست کنید، زودتر از فریزر بیرون بیاورید و بعد بپزید.
.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com