کوفته کباب مرغ با سس مخصوص (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه کوفته کباب مرغ

  • سینه‌ مرغ بدون استخوان ۱ عدد
  • ران مرغ بدون استخوان ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
  • زیتون سبز ساطوری یک سوم پیمانه
  • جعفری نصف پیمانه ساطوری خرد شده
  • سیر ۲ حبه رنده شده
  • فلفل دلمه‌‌ای نصف یک عدد
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • سس فلفل ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

  • ماست ۲ قاشق غذا‌خوری
  • سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر ۱ حبه رنده شده
  • سس فلفل یک قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه کوفته کباب مرغ

  1. ابتدا سینه و ران مرغ بدون استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود.
  2. در یک کاسه، پیاز نگینی، فلفل دلمه‌ای، زیتون، جعفری و سیر که همگی ریز خرد شده‌اند را به همراه روغن زیتون و سس سبز مخلوط کنید.
  3. پوره‌ مرغ و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  4. گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  5. برای تهیه‌ سس کوفته کباب همه‌ مواد سس را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  6. بعد از ۳۰ دقیقه، مواد کوفته را خارج کنید و به کوفته‌ها شکل دهید. برای این کار، دست‌ خود را کمی مرطوب کنید تا گوشت و مواد به کف دست نچسبد.
  7. در تابه‌ گریل، کمی روغن ریخته و کوفته‌ها را کف آن قرار دهید. ۱۰ دقیقه زمان پخت با درب بسته برای کوفته‌ها کافی است.
  8. روی نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن ترکیب پیاز و سماق بریزید و در آخر، کباب‌ها را روی نان قرار دهید. کوفته کباب شما آماده است.

.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com

error: Alert: Content selection is disabled!!