مواد لازم برای تهیه کوفته کباب مرغ
- سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
- ران مرغ بدون استخوان ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
- زیتون سبز ساطوری یک سوم پیمانه
- جعفری نصف پیمانه ساطوری خرد شده
- سیر ۲ حبه رنده شده
- فلفل دلمهای نصف یک عدد
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- سس فلفل ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
- سیر ۱ حبه رنده شده
- سس فلفل یک قاشق غذاخوری
- آب لیموترش به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه کوفته کباب مرغ
- ابتدا سینه و ران مرغ بدون استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا پوره و یکدست شود.
- در یک کاسه، پیاز نگینی، فلفل دلمهای، زیتون، جعفری و سیر که همگی ریز خرد شدهاند را به همراه روغن زیتون و سس سبز مخلوط کنید.
- پوره مرغ و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- برای تهیه سس کوفته کباب همه مواد سس را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود.
- بعد از ۳۰ دقیقه، مواد کوفته را خارج کنید و به کوفتهها شکل دهید. برای این کار، دست خود را کمی مرطوب کنید تا گوشت و مواد به کف دست نچسبد.
- در تابه گریل، کمی روغن ریخته و کوفتهها را کف آن قرار دهید. ۱۰ دقیقه زمان پخت با درب بسته برای کوفتهها کافی است.
- روی نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن ترکیب پیاز و سماق بریزید و در آخر، کبابها را روی نان قرار دهید. کوفته کباب شما آماده است.
.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com