مواد لازم کوفته تره فرنگی ترکیهای
- تره فرنگی ۲۰۰ گرم
- گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
- تخممرغ ۲ عدد
- سیب زمینی ۱ عدد ( متوسط)
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
- زرده تخممرغ ۲ عدد
طرز تهیه کوفته گوشت و تره فرنگی ترکیهای
مرحله اول
تره فرنگیها را خوب بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و در آن مقداری روغن بریزید. تره فرنگیها را در آن بریزید و تفت دهید. یک لیوان آب به آن اضافه کنید. بعد از اینکه جوش آمد، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید کاملاً بپزند. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای پخت ترهفرنگیها کافیست. بعد از پخت، آنها را آبکش کنید.
مرحله دوم
آب گوشت را بگیرید و با تره فرنگیهای آبپز شده مخلوط کنید. نمک، فلفل، تخممرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. همه مواد را با هم ورز دهید تا یک مخلوط یکدست و منسجم داشته باشید. مواد را برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم
بعد از خارج کردن مواد از یخچال، آن ها را با دست خود گرد کنید. در یک کاسه زرده تخممرغ را هم بزنید. کوفته تره فرنگی ترکی را در زرده تخممرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
در یک تابه روغن بریزید و وقتی به حد کافی گرم شد کوفتهها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، کوفته تره فرنگی ترکی را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کوفتهها را در ظرف مناسب به همراه ماست و سبزی خوردن با نان یا برنج سرو کنید.
.
منبع: مجله دلتا | https://deltapayam.com