کابلی پلو یا قابُلی پَلَو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم 

  • برنج : ۲ پیمانه
  • گوشت گوسفندی : ۳۰۰ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • سیر : ۲ حبه
  • هویج : ۲ عدد
  • کره : ۵۰ گرم
  • زعفران : ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • کشمش پلویی : به میزان لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • زردچوبه، دارچین و پودر هل : به میزان لازم

 

طرز تهیه کابلی پلو یا قابلی پلو

  • تکه‌های گوشت‌ را با کره سرخ کرده و کنار بگذارید. پیازها را رنده کرده، در تابه دیگری سرخ ‌کنید تا طلایی شود. ادویه، سیر ریز شده و زعفران را با پیاز مخلوط کرده و همه این مواد را به گوشت سرخ شده اضافه کنید تا با ۳ پیمانه آب بپزد.
  • پس از یک ساعت، یک پیمانه آب گوشت را با برنج خیس شده بدون آب و نمک بپزید تا دم بکشد. هویج را خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس شکر و کشمش را به آن افزوده و حدود یک دقیقه با هم تفت دهید.
  • وقتی برنج پخته شد، هویج و کشمش را روی آن بریزید. می‌توانید تکه‌های خورشت گوشت را جدا کنار ظرف برنج یا زیر برنج گذاشته، آب خورشت را در یک پیاله سرو کنید. از خلال پسته و بادام هم می‌توانید برای تزیین استفاده کرده و درصورت دلخواه آنها را با هویج تفت دهید.
  • در قابلی پلو به ‌جای گوشت گوسفند، از گوشت گوساله یا مرغ هم می‌توان استفاده کرد.

.
منابع:
.https://deltapayam.com

error: Alert: Content selection is disabled!!