مواد لازم برای تهیه خورشت داوود پاشا

زمان پخت 90
گوشت 300 گرم چرخ کرده
آویشن به مقدار لازم
پیاز دو عدد رنده شده
زردچوبه به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
نعناع خشک چهار قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت داود پاشا

یکی از غذاهای معروف ترکیه خورشت داود پاشا است که در واقع شباهت زیادی به فسنجان ما دارد و طرز تهیه آن بسیار ساده است و می توانید این غذای جدید را برای تنوع دادن به لیست غذایی خود تهیه کرده و میل نماید. در ادامه با طرز تهیه خورش داوود پاشا و مواد لازم برای تهیه خورش داوود پاشا آشنا خواهید شد.

پختن این خورشت کار بسیار آسانی است و می توانید به عنوان وعده غذایی اصلی از آن استفاده کنید و کمتر از نیم ساعت زمان شما را می گیرد و حدود یک ساعت و نیم برای پختن و جا افتادن آن زمان نیاز دارید.

مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید برای 4 نفر ترتیب داده شده و در صورتی که تعداد نفرات شما بیشتر یا کمتر باشد می توانید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

دستور پخت خورشت داود پاشا

برای پختن این خورش باید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و در اولین مرحله گوشت چرخ کرده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز رنده شده در یک ظرف مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید تا محتویات شما یکنواخت شود و بعد گوشت چرخ کرده را به صورت توپی و قلقلی در بیاورید و حدود یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرند.

در همین حین یک پیاز دیگر را هم خرد کرده و داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و تفت دهید و وقتی که سرخ شدند، گوشت قلقلی ها را هم به آن اضافه کرده و کمی زردچوبه و نعنا خشک اضافه کنید تا عطر و بوی خوبی به خورشت شما بدهد.

سپس کمی رب انار را با آب جوش مخلوط کرده و هم بزنید تا رقیق شود. مقدار رب انار و میزان شیرینی و ترشی آن بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از رب انار ترش هم در صورت تمایل استفاده کنید.

حالا خورشت داود پاشا شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کرده و در کنار برنج و انواع پلو ها آن را صرف کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

معمولاً این خورش را در کنار برنج آبکشی یا انواع برنج کته میل می ‌کنند که در مطلبی جدا طرز تهیه آنها را آموزش خواهیم داد.