حلیم شله قلم کار با کشک
- گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
- گندم با پوست ۵۰۰ گرم
- نخود نصف پیمانه
- لوبیاچیتی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز از هر کدام نصف پیمانه
- عدس ۱ پیمانه
- جو پوست کنده ۱ پیمانه
- هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران مجموعاً ۲ قاشق مربا خوری
- پیاز ۲ عدد
- سبزی آش ۱ کیلوگرم
- پونه ی کوهی ۲ قاشق غذا خوری
- سیر ۱ حبه درشت
- نعناع خشک ۱ قاشق مربا خوری
- کشک ساییده ۱ کیلوگرم
- مغز گردوی چرخ شده ۱۵۰ گرم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
- گوشت را همراه با پیاز و ادویه ها مانند روشی که در بالا ذکر کردیم به مدت ۳ ساعت بپزید.
- حبوباتی که از شب قبل تمیز و خیس کرده اید را با همان آب در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.
- بعد از جوشیدن، پیاز خلال شده، سبزی آش و بقیه ادویه جات را به حبوبات بیفزایید و با شعله کم آن را بپزید.
- بعد از پختن گوشت و حبوبات، آن ها را با هم مخلوط کرده و به آرامی با گوشت کوب بکوبید. به طوری که قوام حلیم زیاد شده و صاف و یکنواخت شود.
- کشک را با سیر و نعناع خشک در مخلوط کن بریزید و آن ها را خوب ترکیب کنید.
- بعد از آماده شدن حلیم آن را در ظرف مناسبی کشیده و با کمی روغن، ترکیب کشک و سیر و گردو سابیده شده تزیین کنید.
- اگر به درستی این حلیم را پخته باشید، هنگامی که آن را با قاشق هم می زنید، کش می آید.
.
منابع:
.http://www.sooran.com