حلیم شله قلم کار با کشک (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

حلیم شله قلم کار با کشک

  • گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
  • گندم با پوست ۵۰۰ گرم
  • نخود نصف پیمانه
  • لوبیاچیتی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز از هر کدام نصف پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • جو پوست کنده ۱ پیمانه
  • هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران مجموعاً ۲ قاشق مربا خوری
  • پیاز ۲ عدد
  • سبزی آش ۱ کیلوگرم
  • پونه ی کوهی ۲ قاشق غذا خوری
  • سیر ۱ حبه درشت
  • نعناع خشک ۱ قاشق مربا خوری
  • کشک ساییده ۱ کیلوگرم
  • مغز گردوی چرخ شده ۱۵۰ گرم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

  • گوشت را همراه با پیاز و ادویه ها مانند روشی که در بالا ذکر کردیم به مدت ۳ ساعت بپزید.
  • حبوباتی که از شب قبل تمیز و خیس کرده اید را با همان آب در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق قرار دهید تا بجوشد.
  • بعد از جوشیدن، پیاز خلال شده، سبزی آش و بقیه ادویه جات را به حبوبات بیفزایید و با شعله کم آن را بپزید.
  • بعد از پختن گوشت و حبوبات، آن ها را با هم مخلوط کرده و به آرامی با گوشت کوب بکوبید. به طوری که قوام حلیم زیاد شده و صاف و یکنواخت شود.
  • کشک را با سیر و نعناع خشک در مخلوط کن بریزید و آن ها را خوب ترکیب کنید.
  • بعد از آماده شدن حلیم آن را در ظرف مناسبی کشیده و با کمی روغن، ترکیب کشک و سیر و گردو سابیده شده تزیین کنید.
  • اگر به درستی این حلیم را پخته باشید، هنگامی که آن را با قاشق هم می زنید، کش می آید.

.
منابع:
.http://www.sooran.com

error: Alert: Content selection is disabled!!