حلیم شیر (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم

  • شیر ۲ لیتر
  • آب ۱ لیتر
  • پیاز ۱ عدد
  • دارچین به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

طرز تهیه

  • ابتدا گوشت را ریز کرده و بشویید.
  • در ظرفی آب بریزید، گوشت و پیاز خرد شده را به آب اضافه کنید و ۴ ساعت آن را بپزید.
  • در انتهای پخت نمک نیز اضافه کنید.
  • بعد از پختن کامل گوشت، آن را ریش ریش کنید.
  • گندمی که ۸ ساعت خیس خورده است را با یک لیتر آب در ظرفی بریزید و روی حرارت بسیار کم بپزید تا جایی که گندم آب را کاملا جذب کند.
  • بعد از اتمام مراحل پخت گندم را در مخلوط کن به شکل پوره در آوربد.
  • بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمان حالت کش دار پیدا کند.
  • بعد از اضافه کردن شیر، ترکیب را دوباره روی شعله ملایم بگذارید و گوشت های ریش ریش شده را اضافه کنید.
  • بعد از ده دقیقه مواد را به وسیله گوشت کوب بکوبید تا کاملا با هم ترکیب شوند. این کار باید روی حرارت انجام شود.
  • بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
  • حلیم را با کمی دارچین، روغن مایع و گوشت ریش ریش شده ترکیب کنید.

.
منابع:

.https://www.bartarinha.ir
.https://namnak.com

error: Alert: Content selection is disabled!!