مواد لازم
- شیر ۲ لیتر
- آب ۱ لیتر
- پیاز ۱ عدد
- دارچین به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- گندم پوست کنده ۵۰۰ گرم
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
- ابتدا گوشت را ریز کرده و بشویید.
- در ظرفی آب بریزید، گوشت و پیاز خرد شده را به آب اضافه کنید و ۴ ساعت آن را بپزید.
- در انتهای پخت نمک نیز اضافه کنید.
- بعد از پختن کامل گوشت، آن را ریش ریش کنید.
- گندمی که ۸ ساعت خیس خورده است را با یک لیتر آب در ظرفی بریزید و روی حرارت بسیار کم بپزید تا جایی که گندم آب را کاملا جذب کند.
- بعد از اتمام مراحل پخت گندم را در مخلوط کن به شکل پوره در آوربد.
- بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمان حالت کش دار پیدا کند.
- بعد از اضافه کردن شیر، ترکیب را دوباره روی شعله ملایم بگذارید و گوشت های ریش ریش شده را اضافه کنید.
- بعد از ده دقیقه مواد را به وسیله گوشت کوب بکوبید تا کاملا با هم ترکیب شوند. این کار باید روی حرارت انجام شود.
- بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
- حلیم را با کمی دارچین، روغن مایع و گوشت ریش ریش شده ترکیب کنید.
.
منابع:
.https://www.bartarinha.ir
.https://namnak.com