حلیم اراکی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم

  • بلغور گندم ۱ پیمانه
  • آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
  • دارچین به مقدار لازم
  • ماهیچه یا گوشت گردن ۴۰۰ گرم

طرز تهیه

  • گوشت را با کمی پیاز به مدت ۴ ساعت بپزید و سپس ریش ریش کنید.
  • بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده اید را داخل قابلمه بریزید.
  • آب قلم یا آب معمولی را به آن اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
  • در اواسط پخت، گوشت های پخته و ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید.
  • حلیم را با گوشت کوب بکوبید تا قوام بیاید. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
  • سپس کمی نمک، روغن و دارچین به حلیم اضافه کنید.
  • مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جا بیفتد.

.
منابع:
.https://www.beytoote.com

error: Alert: Content selection is disabled!!