مواد لازم
- بلغور گندم ۱ پیمانه
- آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
- دارچین به مقدار لازم
- ماهیچه یا گوشت گردن ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
- گوشت را با کمی پیاز به مدت ۴ ساعت بپزید و سپس ریش ریش کنید.
- بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده اید را داخل قابلمه بریزید.
- آب قلم یا آب معمولی را به آن اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
- در اواسط پخت، گوشت های پخته و ریش ریش شده را به بلغور اضافه کنید.
- حلیم را با گوشت کوب بکوبید تا قوام بیاید. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
- سپس کمی نمک، روغن و دارچین به حلیم اضافه کنید.
- مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جا بیفتد.
.
منابع:
.https://www.beytoote.com