مواد لازم:
- سیب ٣ عدد متوسط
- آلو بخارا ١٠تا ١۵عدد
- آلبالو خشک یا فریزری 1 کاسه ماست خوری
- آلوچه جنگلی در صورت علاقه چند عدد
- رب انار یا رب آلوچه ٢الی ٣ قاشق
- زرشک تازه یا فریزری در صورت علاقه 1 قاشق
- نمک کمی
- برگه زرد آلو حدودا ١٠عدد
طرز تهیه:
سیب ها رو پوست بگیرید و تکه های کوچک کنید. داخل قابلمه کمی آب برزید و سیبها رو به اون اضافه کنید و بذارید روی گاز تا حدودا نیم ساعت بپزه. وقتی که سیبها پخته شد با پشت قاشق کمی اونا رو له کنید. تو این مرحله آلو ها و آلوچه ها و برگه های زرد آلو رو اضافه کنید و حدودا دو ساعت اجازه بدین تا بپزن. تو این مدت مراقب باشید که آب ترشک خشک نشه. حالا نوبت آلبالو ها و زرشکه. وقتی اونا رو هم اضافه کردین حدودا نیم ساعت اجازه بدین تا اونا هم پخته بشن. ودر آخر نمک ورب انار یا آلوچه رو اضافه کنید و دو باره نیم ساعت بذارید تا حسابی مزه ها باهم مخلوط بشن. ترشک خوشمزه و بهداشتی ما آماده است. نوش جان!
نکات :
- مقدار سیب ,شیرینی ترشک رو تعیین میکنه اگه دوست دارین ترشکتون کمی شیرین تر بشه میتونین مقدار سیب رو افزایش بدین.
- مزه نهایی ترشک در آخر کار معلوم میشه، پس برای تست کردن عجله نکنید.
- در صورتی که در پایان کار احساس کردین زیاد ترش شده با اضافه کردن کمی شکر تنظیمش کنید، چون دیگه اون موقع نمیشه سیب اضافه کرد.
.
منابع:
.https://yadart.ir