ترشک خانگی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم:

  • سیب                            ٣ عدد متوسط
  • آلو بخارا                        ١٠تا ١۵عدد
  • آلبالو خشک یا فریزری       1 کاسه ماست خوری
  • آلوچه جنگلی                  در صورت علاقه چند عدد
  • رب انار یا رب آلوچه          ٢الی ٣ قاشق
  • زرشک تازه یا فریزری         در صورت علاقه 1 قاشق
  • نمک                              کمی
  • برگه زرد آلو                     حدودا ١٠عدد

طرز تهیه:
سیب ها رو پوست بگیرید و تکه های کوچک کنید. داخل قابلمه کمی آب برزید و سیبها رو به اون اضافه کنید و بذارید روی گاز تا حدودا نیم ساعت بپزه. وقتی که سیبها پخته شد با پشت قاشق کمی اونا رو له کنید. تو این مرحله آلو ها و آلوچه ها و برگه های زرد آلو رو اضافه کنید و حدودا دو ساعت اجازه بدین تا بپزن. تو این مدت مراقب باشید که آب ترشک خشک نشه. حالا نوبت آلبالو ها و زرشکه. وقتی اونا رو هم اضافه کردین حدودا نیم ساعت اجازه بدین تا اونا هم پخته بشن. ودر آخر نمک ورب انار یا آلوچه رو اضافه کنید و دو باره نیم ساعت بذارید تا حسابی مزه ها باهم مخلوط بشن. ترشک خوشمزه و بهداشتی ما آماده است. نوش جان!

 

نکات :

  • مقدار سیب ,شیرینی ترشک رو تعیین میکنه اگه دوست دارین ترشکتون کمی شیرین تر بشه میتونین مقدار سیب رو افزایش بدین.
  • مزه نهایی ترشک در آخر کار معلوم میشه، پس برای تست کردن عجله نکنید.
  • در صورتی که در پایان کار احساس کردین زیاد ترش شده با اضافه کردن کمی شکر تنظیمش کنید، چون دیگه اون موقع نمیشه سیب اضافه کرد.

.
منابع:
.https://yadart.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!