ترشک انار (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم ترشک انار
انار۵۰۰ گرم
رب انار۱ قاشق غذاخوری
گلپر½ قاشق چایخوری
نبات۱ تکه

دستور تهیه ترشک انار

مرحله اول

برای تهیه ترشک انار مجلسی ابتدا باید از انارهایی استفاده کنیم که طعمی ترش یا ملس داشته باشند. برای شروع انارها را دان می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. پرده های سفید بین انار را حتما باید جدا کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله انارها را با گوشتکوب برقی با دستی کمی له می کنیم تا آب انارها خارج شود، سپس یک تکه نبات داخل انارها می اندازیم. به دلیل اینکه طبع انار ترش سرد است با استفاده از نبات طبع ترشک را متعادل تر می کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط انار له شده و نبات را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم بجوشد و غلیظ شود. پس از اینکه ترشک به غلظت مناسب رسید، گلپر و رب انار ترش را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله طعم ترشک را می چشیم و در صورتی که دوست داشتیم طعم آن ترش باشد می توانیم یک قاشق دیگر رب انار اضافه کنیم. حالا ترشک را از روی حرارت کنار می گذاریم و پس از اینکه به دمای محیط رسید در یخچال نگهداری می کنیم.

.
منابع:
.https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!