لواشک چند آلو (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

طرز تهیه لواشک انواع آلو

آلوهای زرد ،قرمز،سیاه رو خوب شسته و در قابلمه ریخته مقدار کمی آب ریخته و درشو ببندین.

فقط گاهی یه هم بزنید تا نچسبه

آلو ها که پختن و له شدن از یه آبکش یا صافی ردشون کنید تا هسته و پوستشون جدا شه و یک مایه یکدست بدست بیاد.
مایه که دیگه داغ نیست و ولرم شده حالا در یک سینی نایلون فریزر باز کنید و لواشک رو روی اون بریزین .
خیلی نازک نباشه . چون آفتاب که بخوره و خشک بشه کلی نازکتر میشه.
بعد از 2 روز که کاملا خشک شد به شکل دلخواه برش دهید یا رول کنید.

.
منابع:
.https://www.tasvirezendegi.com

error: Alert: Content selection is disabled!!