لواشک هفت میوه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد اولیه :
آب 1 استکان
نمک و جوهر لیمو در صورت تمایل کمی
آلبالو، هلو،شلیل،سیب، آلوچه،آلو قرمز، زردآلو به میزان لازم

 

طرز تهیه لواشک هفت میوه

میوه ها رو شسته و داخل قابلمه میریزیم و یک استکان آب هم روی آنها می دهیم.
میذاریم رو شعله ملایم بجوشد.

هر چند وقت یک بار هم میزنیم تا ته نگیرد.

بعد شعله رو خاموش میکنیم اجازه میدیم تا مایع لواشک سرد بشه.

میریزیم تو آبکش و با پشت قاشق یا ملاقه فشار میدیم تا تفاله ها ازش جدا بشن.

آخر کار نباید چیزی جز تفاله باقی بمونه.(اگه خواستیم نمک و جوهر لیمو رو هم تو این مرحله اضافه میکنیم. )

کف سینی رو نایلون میندازیم.

لواشک رو میریزیم تو سینی (نباید قطر لواشک کم باشه چون بعد از خشک شدن لواشک نازک تر خواهد شد. )

میذاریم تو آفتاب تا خشک بشه (نیمه خشک هم بشه کافیه )

.

منابع:
.https://www.tasvirezendegi.com

error: Alert: Content selection is disabled!!