ترشک هفت میوه (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای تهیه ترشک هفت میوه

  • آلبالو خشک ۱ پیمانه
  • انار دان شده ۱ پیمانه
  • آلوچه خشک ۱ پیمانه
  • زرشک ۱/۴ پیمانه
  • آلو خشک ۱ پیمانه
  • زردآلو خشک ۱ پیمانه
  • آلو بخارا خشک ۱ پیمانه
  • آب زرشک ۱/۲ پیمانه
  • آب آلبالو ۱ پیمانه
  • آب ۱ پیمانه
  • نمک، شکر و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه ترشک هفت میوه

مرحله اول: آماده سازی میوه های خشک

ابتدا میوه های خشک را پاک کرده و می شوییم تا اگر میوه ها در زمان خشک شدن شن و خاکی داشتند در بافت آنها رفته جدا شود و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم: پخت میوه ها

حالا تمام میوه ها را با هم مخلوط کرده و آب، آب آلبالو و آب زرشک را هم به آنها می افزاییم. روی حرارت ملایم گذاشته زمانیکه به جوش آمد درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم تا مواد کاملا پخته و نرم شوند. در طول زمان پخت توجه داشته باشید که آب ترشک تمام نشود و اگر شد به آن کمی آب اضافه کنید. بعد از اینکه میوه ها پخته شدند شکر، نمک و گلپر را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله سوم: سرو ترشک

حالا اجازه می دهیم تا ترشک پخته شده ۱ روز در یخچال بماند .سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با گلپر تزیین کنید. نوش جان

  • اگر میوه های گفته شده در دسترس نبود آن را با میوه های دیگر جایگزین یا کلا حذف کنید.
  • اگه طبعی سرد دارید در خوردن این ترشک زیاده روی نکنید و اینکه نبات را جایگزین شکر کنید.
  • این ترشک ماندگاری زیادی دارد پس آن را در ظرف مناسب درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر مقدار ترشکتان زیاد شد بهتر است که گلپر را به همه مواد اضافه نکنید و موقع سرو روی ترشک بریزید.

.
منابع:
.https://parsiday.com

error: Alert: Content selection is disabled!!