چیپس ذرت یا تردیلا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم چیپس ذرت
آرد ذرت۱ پیمانه
آرد سفید½ پیمانه
پیاز۱ عدد کوچک
سیر۲ حبه
آویشن۱ قاشق چای خوری
نعناع۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد ذرت را به همراه آرد سفید، نعناع خشک، فلفل قرمز، نمک و آویشن به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله کم کم آب اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا حالت خمیر بگیرد. پس از اینکه خمیر جمع شد روی سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا خمیر را با وردنه به صورت نازک و یکدست باز می کنیم (تا جایی که امکانش هست باید خمیر را نازک پهن کنیم) حالا خمیر را به صورت طولی با عرض ۵ سانتی مرت برش می زنیم، سپس به صورت مثلثی برش می زنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر ما آماده است و باید آنرا سرخ کنیم. برای این منظور یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن داخل تابه می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ خمیرهای برش داده شده را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

زمانی که چیپس ها طلایی شدند آنها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر چیپس های ذرت را داخل ظرف مرد نظرمان می ریزیم و به همراه سس یا ماست چکیده سرو می کنیم.

.
منابع:
. چی شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!