حلوا ارده (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم حلوا ارده
ارده۱ پیمانه
شیرخشک قنادی۱ و ½ پیمانه
پودر قند۱ و ½ پیمانه

دستور تهیه حلوا ارده

مرحله اول

ابتدا ارده را به همراه پودر قند و شیر خشک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم (این شیر خشک را می توانید از قنادی ها یا فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید) و به حدی ورز می دهیم که مواد یکدست و با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید مواد را بیش از حد مخلوط کنیم، فقط در حدی که یکدست شوند. حالا داخل یک قالب مناسب را با کیسه فریزر یا سلفون پوشش می دهیم و مواد را داخل قالب می ریزیم و فشرده می کنیم.

مرحله سوم

فشرده سازی مواد بسیار مهم است چون اگر به خوبی فشرده نشود حلوا ارده از هم باز می شود. پس از اینکه مواد را با دست به خوبی فشرده کردیم یک سلفون یا پلاستیک فریزر روی مواد می کشیم و درب ظرف را می بندیم.

مرحله چهارم

حالا ظرف حاوی مواد را به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا آماده شود. پس از اینکه حلوا شکری آماده شد آنرا به قطعات دلخواه برش می زنیم و با خلال پسته، کنجد و یا هر چیز دیگری به سلیقه خود تزیین می کنیم.

نکات تهیه حلوا ارده

شل شدن حلوا ارده

مواد موجود در دستور بالا کاملا تست شده می باشند و اگر مواد را کم یا زیاد کنید ممکن است حلوای شما سفت یا شل شود. یکی از مهم ترین نکاتی که باعث شل شدن حلوا می شود این است که مقدار ارده را بیشتر از اندازه گفته شده گرفته باشیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!