دنت شکلاتی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۲ نفر
شیر۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۴۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
شکر۶۰ گرم

دستور تهیه دنت شکلاتی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملاصاف و یکدست شوند.

مرحله دوم

مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسیدآنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!