مواد لازم برای ۲ نفر | |
شیر | ۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۱۲۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۴۰ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۶۰ گرم |
دستور تهیه دنت شکلاتی
مرحله اول
ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملاصاف و یکدست شوند.
مرحله دوم
مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسیدآنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir