مواد لازم کمپوت سیب | |
سیب | ۱۰ عدد |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور پخت کمپوت سیب
مرحله اول
ابتدا سیب ها را پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می زنیم. توصیه می شود به خاطر اینکه سیب ها پس از پخت له نشوند انها را به صورت درشت خرد کنید. مثلا همین که سیب ها را از وسط نصف کنیم کافی است و نیاز نیست انها را کوچکتر خرد کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب ها را تمیز کردیم و برش دادیم انرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود، سپس آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله سوم
در ادامه گلاب و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از کمی مخلوط کردن سیب ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها بپزند. حالا باید صبر کنیم تا شربت کمپوت قوام یابد و به غلظت مناسب برسد.
مرحله چهارم
نکته مهم در این مرحله این است که هر زمان سیب ها پختند باید آنها را از قابلمه خارج کنیم چون اگر بیش از حد بپزند له می شوند. اگر سیب ها پخته بودند و شربت کمپوت هنوز نیاز به جوشیدن داشته سیب ها را زا قابلمه خارج می کنیم.
مرحله پنجم
سپس اجازه می دهیم شربت به تنهایی روی حرارت بماند تا به قوام برسد. پس از اینکه شربت و سیب ها اماده شدند اجازه می دهیم در دمای محیط بمانند تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir