بستنی توت فرنگی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ نفر
خامه صبحانه۲ بسته
شکر۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
توت فرنگی۴۰۰ گرم

دستور تهیه بستنی توت فرنگی

مرحله اول

ابتدا گلبرگ های توت فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس آنها را به خوبی می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود. در ادامه خامه صبحانه را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

شکر را به سلیقه خود می توانید کم یا زیاد کنید. حالا مواد را با همزن برقی به خوبی می زنیم تا جایی که جای پره همزن روی خامه باقی بماند و خامه فرم بگیرد. پس از اینکه خامه فرم گرفت توت فرنگی ها را داخل مخلوط کن می ریزیم.

مرحله سوم

حالا چند پالس می زنیم تا توت فرنگی ها به طور کامل پوره شوند. حالا پوره توت فرنگی را به خامه فرم گرفته اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه کاسه حایو خامه و پوره توت فرنگی را داخل یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا برای اینکه بستنی یخ نزند هر ۱ یا ۲ ساعت یکبار (بستگی به درجه فریزر دارد) آنرا از فریزر خارج می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا یخ نزند. حدودا پس از ۶ ساعت بستنی میوه ای و طبیعی ما اماده سرو است.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!