کیم بستنی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

دستور تهیه بستنی کیم

مرحله اول

ابتدا شیر را به همراه نشاسته و شکر داخل یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه غظت مواد به حد کافی رسید خامه و وانیل را اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد کمی خنک شود و از حرارت بیفتد.

مرحله سوم

در حین خنک شدن مواد هر چند دقیقه یک بار مواد را هم می زنیم تا رویه نبندد. پس از اینکه مواد از حرارت افتاد انرا داخل قالب بستنی کیم می ریزیم و به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا به صورت کامل یخ بزند.

 

مرحله چهارم

پس از اینکه بستنی به خوبی یخ زد، شکلات تخته ای را به صورت بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم تا شکلات کاملا روان شود، سپس شکلات را داخل یک لیوان بزرگ که مناسب سایز بستنی ها باشد می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا بستنی ها را داخل لیوان حاوی شکلات می زنیم و کنار می گذاریم تا شکلات سفت شود. به دلیل اینکه بستنی یخ است شکلات خلی سریع سفت می شود. بستنی ها را تا زمان سرو در فریزر نگهداری می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!