پودینگ شکلاتی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ نفر
شکر½ پیمانه
پودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
شیر۲ و سه چهارم پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری۱قاشق چایخوری

دستور تهیه پودینگ شکلاتی

مرحله اول

ابتدا یک تابه مناسب که لبه دار و نچسب باشد انتخاب می کنیم و شکر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو و مقدار خیلی کمی نمک داخل تابه می ریزیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در ادامه شیر هم دمای محیط را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. پس از اینکه تمام شیر را به تابه اضافه کردیم، تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت مداوم هم می زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را باید تا زمانی که پودینگ به غلظت مورد نظرمان برسد ادامه دهیم. زمانی که مواد به در جه جوش برسند به دلیل وجود نشاسته ذرت خیلی سریع غلیظ می شوند. پس از این غلظت پودینگ مانند فرنی شد وانیل را اضافه می کنیم.

 

مرحله چهارم

حالا حرارت را ملایمتر می کنیم و در ادامه کره هم دمای محیط را اضافه می کنیم و خیلی سریع با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و  پودینگ را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله پنجم

پودینگ از دسرهایی است که هم به صورت سرد سرو می شود هم به صورت گرم. پس از اینکه پودینگ را در ظرف مورد نظرمان کشیدیم می توانیم برای تزیین آن از پودر کاکائو، شکلات رنده شده و هر چیز دیگری به سلیقه خود استفاده کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!