دسر پان اسپانیا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوییت پتی بور۲ بسته
تخم مرغ۲ عدد
آرد½ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیتر
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
کره۵۰ گرم
وانیل½ قاشق چایخوری
مغز گردو½ لیوان
موز۲ عدد

دستور تهیه دسر پان اسپانیا

مرحله اول

برای تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس نشاسته ذرت را به همراه آرد به شیر اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به قابلمه شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظتی شبیه به غلظت فرنی برسد. پس از اینکه غلظت مواد به فرنی رسید، کره و وانیل را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا ۲ قاشق از مخلوط شیر را با خامه مخلوط می کنیم تا دمای خامه کمی بالاتر برود سپس تمام خامه را به قابلمه اضافه می کنیم و شعله زیر قابلمه را خاموش می کنیم. حالا بیسکوییت پتی بور را خرد می کنیم و ته ظرف های دسر می ریزیم.

مرحله چهارم

موزها را هم به صورت نازک حلقه ای می کنیم و به صورت ایستاده دور تا دور ظرف دسر می چینیم. حالا کرمی که درست کردیم را داخل ظرف های دسر می ریزیم تا دو سوم ظرف پر شود. یک سوم ظرف را هم برای تزیین خالی می گذاریم.

مرحله پنجم

تزینن روی دسر سلیقه ای می باشد، ما برای تزیین روی دسر از خامه فرم گرفته استفاده کردیم. بر روی خامه فرم گرفته هم مقداری بیسکوییت پتی بور خرد شده و مغز گردو ریخیتیم. در پایان دسرها را در یخچال قرار می دهیم تا منسجم شوند.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!