پاناکوتای انار (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم پاناکوتای انار
شیر۱٫۵ پیمانه
شکر½ پیمانه
پودر ژلاتین۲۰ گرم
خامه صبحانه۴۰۰ گرم
اناربه مقدار کافی
ژله انار۱ بسته

دستور تهیه پاناکوتای انار

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتای انار خوشمزه ابتدا پودر ژله را با ۱ لیوان آب داغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور به روش بن ماری قرار می دهیم و هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

حالا ظرف هایی که برای سرو دسر در نظر گرفته ایم را جلوی دستمان قرار می دهیم و ژله را داخل ظرف ها می ریزیم، به صورت که ژله نیمی از حجم ظرف ها را بگیرد، سپس ظرف ها را در یخچال قرار می دهیم تا ژله ها سفت شوند.

مرحله سوم

حالا به سراغ اماده کردن پاناکوتا می رویم، برای این منظور شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود، سپس خامه را اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا خامه و شیر کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه شیر به خوبی گرم شد (توجه داشته باشید که شیر نباید به نقطه جوش برسد) ژلاتین را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ژلاتین به طور کامل در شیر حل شود، سپس شکر را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و مایه پاناکوتا را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. حالا ظرف های حاوی ژله را از یخچال خارج می کنیم و پاناکوتای خنک شده را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مجددا دسر را در یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که اگر پاناکوتا را به صورت داغ روی ژله های بریزیم، ظاهر ژله ها خراب می شود. در پایان پس از اینکه پاناکوتا هم خودش را گرفت، دانه های انار را روی دسر می ریزیم و سرو می کنیم.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!