دسر موکا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
شیر۳ لیوان
شکر¾ پیمانه
خامه صبحانه۱ بسته
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم
نسکافه یا قهوه۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه دسر موکا

مرحله اول

برای تهیه دسر موکا مجلسی ابتدا ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و کمی هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم و یکدست شود. توجه داشته باشید که باید مراقب باشیم حین درست کردن دسر خامه نباید به هیچ وجه به نقطه جوش برسد.

مرحله سوم

پس از اینکه خامه به خوبی گرم شد، شکر را به همراه پودر کاکائو و نسکافه به خامه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. در ادامه شیر ولرم را کم کم اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه شیر را به طور کامل اضافه کردیم، اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. در ادامه ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه دسر را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه دسر را داخل قالب می ریزیم و روی آنرا صاف می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا قالب را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده شود. در ادامه دور دسر را با یک کارد تیز جدا می کنیم، سپس یک بشقاب مناسب روی در قالب بر می گردانیم و دسر موکا را داخل بشقاب بر می گردانیم.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!