مواد لازم موس لبو | |
چغندر قرمز یا لبو | 2 عدد بزرگ |
پودر ژلاتین | 2.5 قاشق غذاخوری |
آب لیو | ½ لیوان |
شیر | 1 لیوان |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه دسر موس لبو
مرحله اول
برای تهیه دسر موس لبوی مجلسی خوشمزه ابتدا لبوها را با اسکاچ تمیز می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه قرار می دهیم و کمی آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله بعد از پخت لبو ها مقداری از آن را داخل آبمیوه گیری می ریزیم و آب آن ها را به اندازه نصف لیوان می گیریم و نیمی از نصف لیوان آب لبو را داخل کاسه ای می ریزیم (باقی آن را کنار می گذاریم)
مرحله سوم
حالا پودر ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و کتری را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. در ادامه کاسه محتوی لبو و ژلاتین را روی آن قرار می دهیم و با قاشق آرام هم می زنیم تا ژلاتین داخل آن کاملا حل شود و شفاف شود.
مرحله چهارم
بعد لبو پخته شده را به اندازه 1 لیوان داخل میکسر می ریزیم و شیر را به همراه باقی آب لبو به آن اضافه می کنیم و کاملا میکس شده تحویل می گیریم و داخل کاسه ای می ریزیم و خامه صبحانه را به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله بلافاصله مخلوط ژلاتین،شکر و وانیل را اضافه می کنیم و با دورکند همزن برقی مواد را به مدت 2 دقیقه هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس در قالب مورد نظرمان می ریزیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که اصلا نیاز به چرب کردن قالب نیست چون موس هم خامه دارد و هم ژلاتین پس نیاز به چرب کردن نیست. قالب را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت 5 ساعت موس خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
بعد از گذشت زمان ذکر شده قالب را بیرون می آوریم، سپس موس لبو را به آرامی از داخل قالب خارج می کنیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با خامه یا هر چیز دیگری می توانید روی آن را تزئین کنید.نوش جان
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir