مواد لازم برای 4 نفر | |
خامه صبحانه | 100 میلی لیتر |
خامه صبحانه سرد | 200 میلی لیتر |
شکلات تلخ | 160 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | ½ لیوان |
بیسکویت پتی بور | به تعداد کافی |
دستور تهیه دسر شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه دسر شکلات خوشمزه و مجلسی ابتدا شکلات تخته ای را به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه شیر و نصف خامه را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
در مدتی که مخلوط شیر و خامه روی حرارت است باید به صورت مداوم آنرا هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه مخلوط شیر و خامه شروع به جوشیدن کرد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله زرده تخم مرغ را درون یک کاسه کوچک با چنگال ترکیب می کنیم تا یکدست شود، سپس 2 قاشق از مخلوط شیر و خامه را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله چهارم
این کار برای این انجام می دهیم تا دمای زرده تخم مرغ با دمای شیر و خامه یکدست شود. اگر زرده را به صورت کی بار به مخلوط شیر و خامه داغ اضافه کنیم، سفت شود و دسر را خراب می کند.
مرحله پنجم
حالا زرده تخم مرغ را به قابلمه شیر و خامه اضافه می کنیم و سریع ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه شکلات خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.
مرحله ششم
پس از اینکه شکلات به طور کامل درون مواد حل شد، مواد دسر را با دور تند همزن به مدت 2 دقیقه ترکیب می کنیم، سپس خامه سرد را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، ظرف مورد نظرمان ( لیوان، پیاله یا قالب بزرگ) را کمی چرب می کنیم، سپس کمی از مایه دسر درون ظرف می ریزیم تا کف ظرف را بپوشاند. در ادامه یک لایه بیسکویت پتی بور روی دسر می چینیم.
مرحله هشتم
مجددا کمی از دسر روی بیسکویت می ریزیم، به صورتی که به طور کامل روی بیسکوییت ها را بپوشاند. به همین ترتیب مواد دسر و بیسکوییت ها را به صورت لایه ای درون ظرف می ریزیم تا مواد تمام شوند.
مرحله نهم
توجه داشته باشید که لایه اخر باید با مایه دسر شکلاتی پوشانده شود. حالا ظرف حاوی دسر را درون یخچال قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت زمان می دهیم تا دسر آماده شود، سپس دسر را برش زده و سرو می کنیم.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir