کرم بروله (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم کرم بروله
زرده تخم مرغ5 عدد
شکر150 گرم
خامه صبحانه300 گرم
وانیل1 قاشق چایخوری
شکر برای روی دسر4 قاشق غذاخوری

دستور تهیه کرم بروله

مرحله اول

برای تهیه کرم بروله یک کاسه بزرگ را برداشته و زرده ها را داخل آن می ریزیم. شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه هم می زنیم. هم زمان با همزدن زرده ها، خامه صبحانه را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی شعله کم قرار می دهیم تا آب شود.

مرحله دوم

نزدیک به جوش آن را از روی شعله بر می داریم. به تخم مرغ ها وانیل اضافه کرده و مجددا کمی می زنیم تا خوب مخلوط شود. وقتی که خامه روی حرارت آب شد و از کناره های ظرف شروع به حباب دادن کرد زیر شعله گاز را خاموش می کنیم.

مرحله سوم

سپس کم کم خامه گرم را به زرده ها اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی کامل مخلوط شد داخل قالب های کاسه ای یک نفره می ریزیم. اطراف قالب را تمیز می کنیم و داخل یک سینی یا ظرف پهن می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا حدود یک سوم ارتفاع قالب ها را در سینی آب پر می کنیم. فر را حدود یک ربع ساعت با دمای 150 درجه سانتی گراد گرم کردیم. سینی را همراه با قالب ها و آب داخل فر قرار می دهیم به مدت 35 دقیقه تا پخته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی را از فر در آورده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد و سرد شود. سپس داخل یخچال به مدت 4 ساعت قرار می دهیم تا سرد شود. بعد از زمان معین، قالب ها را بیرون آورده، روی آن شکر می ریزیم طوری که سطح دسر را یک لایه شکر بپوشاند.

مرحله ششم

حالا باید شکر روی دسر ها را کاراملی کنیم. می توانیم با استفاده از تورچ روی شکر ها را کاراملی می کنیم. اگر تورچ دم دست نبود می توان به مدت خیلی کم از گریل فر برای کاراملی کردن شکر استفاده کرد. در ادامه دسر را سرو می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!