ژله شیر و هویج (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم ژله شیر و هویج
شیر2 لیوان
آب هویج2.5 لیوان
آبیک پنجم لیوان
شکر6 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژله شیر و هویج

مرحله اول

برای تهیه این ژله خوشمزه و مجلسی ابتدا میبایست سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به همراه 4 قاشق شکر و یک چهارم پیمانه آب در کاسه ای متوسط ریخته، روی بخار کتری به روش بن ماری به آن حرارت دهید.

مرحله دوم

هنگامی که ژلاتین کاملا حل شد، به آن دو پیمانه و نیم آب هویج را اضافه کنید. در ادامه مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط نمایید، سپس قالب متوسطی را برداشته و کف آن را چرب کنید. مواد را به کمک قاشقی بزرگ درون قالب بریزید.

مرحله سوم

سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا غلظت آن به سفیده تخم مرغ برسد و یا به اصطلاح نیمبند شود. در ادامه دو پیمانه شیر را به همراه دو قاشق پودر ژلاتین باقیمانده در کاسه ای ریخته و دو قاشق شکر را به آن اضافه نمایید.

مرحله چهارم

سپس مجددا روی بخار کتری به روش بن ماری به آن حرارت دهید و اجازه دهید تا ترکیب کاملا سرد شود. ژله نیم بند شده را از یخچال درآورید.  ترکیب شیرو شکرو ژلاتین را به ژله نیم بند شده اضافه نمایید.

مرحله پنجم

مجددا به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. در این مرحله میتوانید به دلخواه مقداری از آب هویج باقی مانده را روی قالب بریزید. پس از 24 ساعت که ژله در یخچال باقی ماند، آن را از قالب درآورده و میل نمایید.

مرحله ششم

اگر تمایل داشته باشید میتوانید به مواد اولیه این ژله، مقداری بستنی نیز اضافه نمایید. در صورتی که رژیم هستید، میتوانید شیرین کننده های طبیعی مانند شکر قهوه ای، عسل و… را جایگزین شکر سفید کنید.

 

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!