پودینگ رولی (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم پودینگ رولی
شیر۱ کیلوگرم
شکر۱ لیوان
آرد۱ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
صمغ۱ قطره
پودر نارگیل¼ لیوان
خامه فرم گرفته۱ بسته

دستور تهیه پودینگ رولی

مرحله اول

برای تهیه پودینگ رولی خوشمزه و مجلسی ابتدا پودر نارگیل را روی سینی می پاشیم. طوری که همه سطح سینی پر از نارگیل شود. یک قابلمه بر می داریم. شیر و شکر و آرد را درون آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم. مرتب هم می زنیم تا به قوام برسد. بعد از این که به قوام لازم رسید، گاز را خاموش می کنیم. وانیل و کره و صمغ را به مواد، اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس پودر نارگیل را درون یک سینی می ریزیم.

مرحله سوم

حالا پودینگ را درون سینی که با نارگیل پوشانده ایم، می ریزیم و پهن می کنیم. یک شب در یخچال استراحت می دهیم. خامه فرم گرفته یا خامه قنادی ( می توانیم با دستور خامه فرم گرفته خانگی به راحتی در منزل خودمان درست کنیم ) را با کمک لیسک پهن می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پودینگ ها را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به صورت عرضی برش می دهیم، سپس به آرامی با دست پودینگ ها را رول می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر با سس توت فرنگی آن را تزیین می کنیم.

.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!