کشکول (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم کشکول
شیر۱ لیتر
نشاسته ذرت۳ قاشق سوپ خوری
آرد برنج۲ قاشق سوپ خوری
شکر۱ لیوان
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
بادام پودر شدهنصف پیمانه
پسته خرد شدهیک چهارم در صورت دلخواه
پودر نارگیل۲ قاشق سوپ خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد
کره۱ قاشق غذا خوری
پسته و گردو و …به مقدار لازم

طرز تهیه کشکول

مرحله اول

برای تهیه دسر کشکول خوشمزه به روش ترکیه ای در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. شیر و شکر و تخم مرغ را درون آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کامل یک دست شود.

مرحله دوم

در این مرحله از صافی عبور می دهیم تا یک دست شود و اگر آرد گلوله شده در آن مانده است خارج شود. مواد را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. سپس مدام بهم می زنیم تا غلیظ شود. سپس پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس هم می زنیم تا مانند فرنی شود. پسته و وانیل و خامه و کره را هم اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم. سپس دسر را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و می گذاریم تا کمی خنک شود. و آن را با مغزیجات مختلف و مروارید خوراکی تزیین می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!