مواد لازم بستنی عربی | |
شیر پر چرب | ۱ لیتر |
خامه غلیظ | ۱ پیمانه |
ثعلب | ۵ قاشق غذا خوری |
شکر یا عسل | نصف پیمانه |
مغز پسته خرد شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه بستنی عربی
مرحله اول
برای تهیه بستنی عربی خوشمزه یک قابلمه بر می داریم و شیر و خامه را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس ثعلب و شکر را اضافه می کنیم. می توان به جای شکر از عسل نیز استفاده کرد که طعم خاص و خوشمزه تری را به بستنی می دهد.
مرحله دوم
در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا با هم به خوبی ترکیب و یکدست شود. وقتی کمی حرارت دید و کامل با هم همه مواد مخلوط شد، پسته خرد شده را نیز اضافه می کنیم.
مرحله سوم
سپس از روی حرارت برداشته و داخل قالب دلخواه می ریزیم و به مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا سفت شود و خودش را بگیرد. می توان بستنی ها را در قالب مخصوص بستنی ریخت و بعد از این که کمی خودش را گرفت،
مرحله چهارم
چوب بستنی را هم داخل آن فرو کرد اما طبق دستور نیازی به قالب خاصی نیست و می توان در یک قالب ساده دسر، مواد بستنی را ریخت. بعد از این که به طور کامل بست، آن را برش زد یا با اسکوپ آن را از قالب جدا کرده و سرو نمود.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir