دسر مگنولیا (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

 

مواد لازم دسر مگنولیا
شیر۶۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ۱ عدد
آرد۲ قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور کاکائویی۱ بسته
وانیل۱ بسته (کمی)
خامه۱ بسته (۲۰۰ گرم)
میوه های تازه از هر نوعبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر مگنولیا

مرحله اول

برای تهیه این دسر خوشمزه در ابتدای کار، یک قابلمه بر می داریم. شیر و شکر را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شکر ها حل شود. سپس تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه شکسته و با وانیل مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را به شیر اضافه می کنیم. در ادامه مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس روی شعله ملایم قرار می دهیم و مرتب هم بزنیم تا قوام پیدا کند و شبیه فرنی شود. در اواخر پخت، خامه را کم کم اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد. وقتی مایه از حرارت افتاد، در ظرف سرو می ریزیم. بیسکوییت پتی بور را با آسیاب یا گوشت کوب پودر می کنیم. سپس روی دسر می ریزیم. میوه های دلخواه را هم روی آن می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله دوباره لایه بعد، دسر را می ریزیم مجدد پودر بیسکوییت. کمی شکلات را روی بخار کتری ذوب می کنیم. سپس روی دسر را به سلیقه خود تزیین می کنیم و درون یخچال استراحت می دهیم. بعد از یکی دو ساعت سرو می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!