دسر تمشک (طرز تهیه)

« راهنما و دانستنی‌ها »

مواد لازم دسر تمشک
پودر ژله تمشک۲ بسته
تمشک و توتبه مقدار لازم
کیک وانیلیبه مقدار لازم
پنیر خامه ای۲۰۰ گرم
شیر تغلیظ شدهنصف فنجان
خامه همزده۱ فنجان
پودر خامه دریم ویپ۱ بسته معادل ۷۵ گرم
وانیلکمی

طرز تهیه دسر تمشک

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه و مجلسی با تمشک در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و پودر های ژله را درون آن می ریزیم. سپس طبق دستور روی پاکت آن را آماده می کنیم. برای این کار، دو لیوان آب جوش روی پودرها می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

سپس دو لیوان آب سرد نیز اضافه می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا به خوبی حل شود و ژله ها کاملا شفاف شود. در ادامه یک قالب مناسب برداشته و ژله را درون آن می ریزیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا بنند.

مرحله سوم

کمی که نیم بند شد و هنوز حالت چسبنده داشت، تمشک و توت ها را روی آن می ریزیم. سپس مجدد درون یخچال قرار می دهیم تا کامل ببندد. در این مرحله کیک وانیلی که از قبل تهیه کرده ایم را اندازه قالب برش می زنیم و روی ژله قرار می دهیم.

مرحله چهارم

دوباره درون یخچال قرار می دهیم. یک کاسه بزرگ برداشته و پنیر خامه ای را درون آن می ریزیم و با همزن می زنیم تا یکدست شود. سپس شیر تغلیظ شده آماده را به آن اضافه می کنیم. خامه همزده و پودر خامه را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا فرم بگیرد.

مرحله پنجم

اگر از خامه قنادی به جای خامه همزده استفاده شود، دیگر نیازی به شیر تغلیظ شده و پودر خامه نیست. وقتی همه مواد یک دست شد، روی کیک می ریزیم و مجدد درون یخچال قرار می دهیم. بعد از حدود یک ساعت روی آن را با انواع توت و تمشک تزیین می کنیم.

.
منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!