رفع تندی غذا

« راهنما و دانستنی‌ها »

سریع باشید!

اگر بلافاصله پس از ریختن فلفل بر روی غذا متوجه اشتباهتان شدید، به هیچ وجه آن را هم نزنید تا بعد از چشیدن اطمینان حاصل کنید که غذا تند شده است. به سرعت با یک قاشق، فلفل را از روی غذا بر دارید. به خاطر داشته باشید، هرچه فلفل بیشتر در غذا بماند تندی آن را بیشتر می کند.

تندی کم غذا

اگر خورش یا خوراک شما تنها کمی بیش از اندازه تند شد، اما نگران هستید که ممکن است بر روی سفره، برای مهمانانتان کمی مشکل ایجاد کند، چندان نگران نباشید! اکثر خوراک ها و خورش ها، با نان و یا برنج سرو می شوند. نشاسته موجود در برنج و نان، تا حدودی از این تندی می کاهد. البته این روش، برای بچه های کوچک یا سالمندان و افرادی که آلرژی دارند یا به هر دلیلی به شدت به تندی حساس هستند مناسب نیست.

استفاده از مواد شیرین

اضافه کردن قند و شکر و یا کمی عسل به غذا، می تواند تندی آن را بر طرف کند. البته این ترفند برای کسانی که غذای شیرین را دوست دارند مناسب است. برای فسنجان تند و یا مواد رولت می توانید از این روش استفاده کنید.

رفع تندی سوپ

برای سوپ یا انواع سس هایی که بر پایه خامه و شیر هستند، می توانید با اضافه کردن کمی شیر یا خامه از تندی غذا بکاهید. شیر نارگیل، یکی از عناصر همیشگی در آشپزی مکزیکی است که به تندی معروف است. البته از هر نوع شیری می توانید استفاده کنید.

رفع تندی آش

علاوه بر شیر یا خامه، سایر لبنیات نیز می تواند تاثیر کاهشی موثری روی تندی غذا داشته باشد. می توانید برای آش از مقداری ماست شیرین و برای بعضی خوراک ها از جمله پاستا و یا پیتزا، از مقداری پنیر استفاده کنید.

رفع تندی خورش

برای خورش هایی که چاشنی ترش دارد، می توانید کاملا بی سر و صدا و بدون اینکه کسی متوجه بشود تندی را از بین ببرید. تنها کافی است کمی سرکه یا آبلیمو به غذا اضافه کنید. البته امیدواریم آن قدر خوش شانس باشید که از قبل غذای شما ترش نباشد! اضافه کردن میزان زیادی سرکه می تواند طعم غذای شما را خراب کند. برای خورش هایی مثل قورمه سبزی یا قلیه ماهی یا حتی سوپ این ترفند کاربردی است.

زیادن کردن غذا

این را در نظر داشته باشید که فلفل در کل غذا پخش می شود. پس با زیاد کردن مواد غذایی می توانید تندی آن را دوباره به حالت نرمال برسانید. اگر در ابتدای پخت هستید می توانید کمی مواد اولیه را اضافه تر کنید. بعضی از سبزیجات نیز مانند سیب زمینی، به خوبی شوری و تندی را جذب می کنند. برای رفع تندی غذا، دو سیب زمینی را پوست گرفته و در خورش بیاندازید و قبل از اینکه له شود از غذا خارج کنید.

.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!