کباب بختیاری و سلطانی چه تفاوتی دارند؟
کباب سلطانی
چه چیزی می تواند باعث شود تا یک سلطان دلی از عزا در بیاورد؟ مسلما اینکه رضایت کاملی از غذای مقوی و لذیذش ببرد! کباب سلطانی به شکل بی نظیری این خواسته را بر طرف می کند. برای تهیه این کباب، برای هر فرد معمولا دو سیخ بزرگ سرو می شود که شامل یک سیخ کباب کوبیده بزرگ و یک سیخ کباب برگ است. همان طور که می دانید، شیوه تهیه و آماده سازی این دو کباب با هم متفاوت است و برای تهیه این کباب به شکل سنتی ، از راسته گوسفندی و یا فیله گوساله استفاده می شود.
کباب بختیاری
با شنیدن نام کباب، بسته به اینکه طرفدار مرغ باشید یا گوشت احتمالا تصویر چنجه مرغ یا گوشت به ذهنتان متبادر می شود. کباب بختیاری به شکلی ماهرانه هر دوی این کباب ها را در یک سیخ به شما عرضه می کند. چه چیزی از این بهتر! همان طور که می دانید، گوشت مرغ در زمان کوتاه تری مغز پخت می شود. برای این کباب، گوشت و مرغ را یکی در میان در کنار هم به سیخ می کشند و برای این که کباب در انتهای پخت کاملا یک دست بپزد، گوشت آن را برای مدت زمان طولانی تری استراحت می دهند تا به خوبی بیات شود.
سخن پایانی
هر دوی این کباب ها، برای مهمانی ها و مراسم رسمی بسیار مناسب هستند و می توانند زینت آرای سفره شما باشند. انتخاب با خودتان است، البته باید بدانید تهیه کباب برگ و کباب بخیتاری در منزل کار سادگی نیست و نیاز به تجربه دارد.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir