عوارض استفاده از ظروف استیل

« راهنما و دانستنی‌ها »

خرید ظروف استیل

هنگام خرید ظروف استیل، گفته می شود که آن ها ضد زنگ هستند. معمولا این ظروف از آلیاژ فلز تشکیل شده اند و این یعنی که در صد متفاوتی از فلزات مختلف را شامل می شوند. مساله ای که به شما گفته نمی شود این است که برخی از این فلزات برای سلامتی مضر هستند و حتی ضد زنگ بودن ظروف نیز جلوی ورود آن ها را به مواد غذایی نمی گیرد. به دلیل وجود آهن، کروم و نیکل در ترکیبات این فولاد ضد زنگ ، مصرف مستمر آن ها برای سلامتی مضر است. متاسفانه ممکن است شما به عنوان خریدار ندانید که آیا این ظروف ضد زنگی که خریداری می کنید، سالم هستند یا شامل مواد رادیو اکتیو و بازیافتی است.

مشکل ظروف استیل چیست؟

شاید به دلیل سبک بودن و همین طور مقاوم بودن در برابر حرارت، خراشیدگی و ساییده شدن و همین طور زیبایی، بخواهید این ظروف را تهیه کنید اما بهتر است بدانید که اغلب این ظروف، از نوع ضد زنگ بوده و کروم و نیکل را وارد غذا می کنند. باید ظرف استیلی که می خرید، حتما ضد زنگ و ضد آلرژی بوده و در مقابل خوردگی، نمک ها و اسیدهای موجود در مواد غذایی مقاوم باشد.

مشکلات ظروف استیل کدامند؟

انتقال کم حرارت

چسبیدن مواد غذایی به آن

تغییر در ترکیبات مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی نمک سود یا اسیدی (ترش) در ظروف استیل بسیار مضر است.

کدام ظروف استیل را بخریم؟

اگر همچنان با توجه به آنچه تا کنون در باره ظروف استیل دانستید، دلتان می خواهد تا این ظروف را خریداری کنید، باید به چند اصل مهم توجه کنید تا هم ظروف با کیفیت بخرید، هم اینکه پس از استفاده از این ظروف به مشکل خاصی بر نخورید.

برندهای شناخته شده

گفتیم که احتمال ناسالم بودن ظروف استیل بالاست. حتما از معتبرترین برند ها خریداری کنید. به هیچ وجه فکر نکنید که نمی ارزد تا مبلغ بالاتری را برای این ظروف هزینه کنید. ارزان بودن ظروف، در مقابل سلامتی شما بسیار بی ارزش است. از اینکه ظرف مورد نظر فاقد سرب است ، اطمینان حاصل کنید.

گارانتی و سطح صاف ظروف

حتما ظروفی را انتخاب کنید که دارای گارانتی هستند و شکل ظاهری ظروف هم باید مناسب باشد. به این صورت که کف، بدنه و جداره های ظروف کاملا صاف و یکدست باشند و مشکل خاصی از نظر ظاهری نداشته باشند.

روش نگهداری ظروف استیل

غذاهای حاوی اسید و نمکی را نباید به مدت طولانی در این ظروف نگهداری کنید.از این بین می توان به غذاهایی مثل گوشت، چغندر، انواع ترشی ها و گوجه فرنگی و ماهی شور اشاره کرد. اگر ظرف غذای بیرون بر شما استیل است، آن را برای مدت زمان کوتاه استفاده کنید و به هیچ وجه در آن ظرف، غذا را به مدت طولانی نگهداری نکنید.

روش استفاده از ظروف استیل

اگر قابلمه یا تابه استیل میخرید، به دسته ها و پیچ ها توجه کنید. به ویژه اگر پرچ آن از داخل با ماده غذایی در ارتباط باشد. نکته دیگر اینکه ظروف را بر روی شعله ای مناسب با اندازه خودش قرار دهید. شعله بزرگتر به ظرف آسیب می زند.

روش تمیز کردن و شستشو

نکته مهم دیگر در مورد شستشوی این ظروف این است که بعد از استفاده، زمانی که ظرف هنوز داغ است، به هیچ وجه رویش آب سرد نزنید. این ظروف را با اسکاچ نرم بشویید. سیم ظرفشویی و مواد سفید کننده برای این ظروف به هیچ عنوان توصیه نمی شوند.

.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!