باورهای اشتباه در مورد ماکارونی

« راهنما و دانستنی‌ها »

چگونه در پخت ماکارونی اشتباه نکنیم؟

باور اشتباه اول:

همیشه ماکارونی تازه بهتر از ماکارونی خشک است.

همان طور که می دانید ماکارونی یکی از غذای سنتی ایتالیایی است. در اقصی نقاط ایتالیا به شیوه های متفاوتی خمیر ماکارونی را به شکل تازه تهیه کرده و بلافاصله با آن ماکارونی می پزند. دستور تهیه خمیر ماکارونی به سادگی در اینترنت در دسترس است و می توانید در صورت تمایل خودتان نیز ماکارونی تازه درست کنید. نمی توان با قطعیت گفت که حتما ماکارونی تازه از خشک بهتر است چرا که برای هر کدام از این دو نوع ماکارونی، روش طبخ و سس مختلفی وجود دارد.

باور اشتباه دوم:

به آبی که ماکارونی را می جوشانید نمک نزنید.

ماکارونی یک غذای پر نشاسته است و برای اینکه طعم واقعی آن بعد از طبخ مشخص شود لازم است که هنگام پختن آن در آب جوش، نمک اضافه کنید. این نکته همیشه بر روی بسته بندی ماکارونی نیز ذکر شده است. با اضافه کردن نمک، طعم واقعی ماکارونی مشخص می شود.

باور اشتباه سوم:

حتما ماکارونی را بعد از پخت آب بکشید و بشویید.

نشاسته داخل ماکارونی بسیار با ارزش و مفید است. برای سالادهای سرد، باید پاستا را آب بکشید در غیر این صورت با شستن تنها نشاسته های آن را از بین می برید. شستن ماکارونی باعث می شود که سس به خوبی روی آن نچسبد. می توانید با یک چنگک ماکارونی ها را از آب خارج کنید.

باور اشتباه چهارم:

می توان در هر ظرفی می شود ماکارونی را پخت.

در نظر داشته باشید که باید برای پخت ماکارونی همیشه یک قابلمه جادار را انتخاب کنید و به اندازه کافی در آن آب بریزید. اگر فضای داخل قابلمه به نسبت حجم ماکارونی کم باشد، ماکارونی شما به هم می چسبد. آب باعث می شود که نشاسته رقیق شده و از چسبندگی بیش از حد ماکارونی ها به همدیگر جلوگیری می کند.

باور اشتباه پنجم:

ماکارونی را در آب بجوش بریزید.

برخی معتقدند که حتما باید آب و نمک درون قابلمه به نقطه جوش رسیده باشد تا ماکارونی ها را به آن اضافه کنید. اگر آب تنها گرم و نه جوش باشد، بر خلاف باور این افراد، نه تنها هیچ مشکلی ایجاد نمی شود بلکه طعم نهایی غذا نیز فوق العاده خواهد بود.

باور اشتباه ششم:

اضافه کردن روغن به آب در حال جوش الزامی است.

خیر. شاید دلیلی که به ذهنتان برشد این باشد که با اضافه کردن روغن از چسبیدن ماکارونی ها جلوگیری می کنید. باید بدانید که اگر قابلمه شما به اندازه کافی بزرگ باشد و دمای آب نیز مناسب باشد، هرگز ماکارونی ها به هم نمی چسبند. امیدواریم با دانستن این نکات بتوانید ماکارونی های خوشمزه تری بپزید و نوش جان کنید.

.

منبع: چی‌شی | https://chishi.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!