غذاهای کنسروی
قبل از هرچیزی باید بگوییم این تنها کنسرو ماهی نیست که ممکن است برای مصرف کننده ایجاد مسمومیت کند. تمامی خورش ها و خوراک های کنسروی به دلیل اینکه هوایی درون قوطی آن وجود ندارد، در طول زمان های طولانی مستعد تولید نوعی باکتری بسیار بسیار کشنده هستند که در صورت مصرف کردن، می تواند به مسمومیت های شدید و یا حتی مرگ بیانجامد.
رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون!
به خاطر بسپرید که قوطی های کنسرو باید کاملا سالم و بدون زنگ خوردگی و یا نشتی به بیرون باشد. با دقت همه قسمت های کنسرو را بررسی کنید.
تاریخ ها را جدی بگیرید.
هنگام خرید کنسرها، همواره به تاریخ تولید و انقضا و همین طور علامت استاندارد و پروانه بهداشت توجه کنید. در صورتی که تاریخ انقضای کنسرو مخدوش و غیرقابل خواندن بود، آن را نخرید. توجه داشته باشید که اگر می خواهید برای مدت طیادی کنسرو را نگهداری کنید، تاریخ انقضای آن خیلی نزدیک نباشد. این باید به یک عادت تبدیل شود که هر وقت کنسروی در دستتان می گیرید، بلافاصله تاریخ انقضای آن را چک کنید.
قانون ۲۰ دقیقه!
روی تمامی کنسروهای بازاری به جز کمپوت های میوه، ذکر شده است که باید حتما قبل از مصرف، آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. این مساله یک باید است و نه یک پیشنهاد. حتما باید این کار را انجام دهید. بعد از جوشاندن کنسروها، می توانید با خیال راحت کنسرو را مصرف کنید. یکی از محاسن این کار این است که چنانچه در پروسه انبار شدن یا جا به جایی، مواد داخل کنسرو فاسد شده باشد، پس از گشودن در قوطی، رنگ و بوی آن تغییر می کند و شما متوجه نا سالم بودن آن می شوید.
نگهداری از کنسرو ها
اگر می خواهید کنسروهایی که خریداری کرده اید را در منزل نگهداری کنید، نباید آن ها را در یخچال بگذارید. رطوبت درون یخچال می تواند باعث زنگ زدی کنسرو شود. بهترین مکان برای نگهداری کنسروها، مکانی خشک و تاریک مانند کابینت است.
نگهداری از باقیمانده کنسرو
اگر بعد از بارکردن غذاهای کنسروی، کمی اضافه آمد، حتما آن را در ظرف شیشه ای در بسته در داخل یخچال نگهداری کنید.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir