چگونه سبزیجات را ضد عفونی کنیم؟
نمک و مایع ظرف شویی، عادت بی فایده!
این بدترین روش برای شستشوی سبزیجات است. واقعیت این است که استفاده از نمک و مایع ظرف شویی بی فایده است. قبل از هر چیزی بهتر است از سبزیجات سالمی که با آب سالم آبیاری شده باشند. به جای نمک و مایع ظرفشویی نیز می توانید از محلول ضدعفونی مخصوص سبزیجات و یا پودر پرکلرین استفاده کنید.
بیماری های ناشی از مصرف سبزیجات آلوده
حتما نام حصبه یا تیفوئید را شنیده اید. این بیماری خطرناک یک بیماری باکتریال است که به شدت مسری است. عامل این بیماری، باکتری سالمونلاتیفی است. این باکتری معمولا با خوردن آب آلوده و یا ادرار انسان به بدن منتقل می شود. این باکتری با دفع از بدن خارج می شود اما چنانچه دست ها به خوبی ضدعفونی نشده باشد، فرد می تواند باکتری را به سایرین منتقل کند.
بیماری حصبه
حصبه می تواند از طریق مصرف سبزجات و میوه ای که کاملا ضدعفونی نشده باشد به انسان سرایت کند. به هیچ وجه نباید این مساله را پیش پا افتاده در نظر بگیرید. بدانید که آبیاری شدن سبزیجات با آب آلوده یا فاضلاب و همین طور دفع نامطمئن فاضلاب، می تواند سبب ایجاد این بیماری شود.
علایم حصبه
تب طولانی مقاوم به درمان رایج ترین علامت بیماری حصبه است. علاوه بر آن احساس ناخوشی، تب، درد شکم و خواب آلودگی نیز از عوارض حصبه است. برای بچه ها و بیشتر افراد علایم گوارشی بسیار رایج است. یبوست و اسهال خفیف نیز می تواند از علایم حصبه باشد. با از دست دادن اشتها وزن بیمار نیز کاهش پیدا می کند.
راه حل چیست؟
حصبه تنها یکی از عوارض خوردن میوه نشسته است. برای اینکه دچار این بیماری و یا سایر بیماری های مشابه خلاص شوید بهتر است پیشگیری کنید. ساده ترین پیشگیری شستن میوه ها و سبزیجات و پس از ان شستشوی دست ها به بهترین شکل است.
.
منبع: چیشی | https://chishi.ir